Cele mai anticipate filme care apar În 2021

Pandemia globală a preluat cea mai mare parte a anului 2020 și, din păcate, a oprit lansarea multor filme uimitoare, anticipate. De la blockbuster-uri pline de acțiune până la iubite filme Disney, marcați-vă calendarele, deoarece restul acestui an va fi înghesuit cu unele dintre cele mai bune filme care s-au văzut vreodată. Am alcătuit o listă cu cele mai așteptate filme care vor fi lansate în 2021. Așadar, aruncați o privire mai atentă, va exista cu siguranță ceva pe care îl puteți aștepta cu nerăbdare

Cruella

Pentru oamenii care au iubit filmul, 101 Dalmații, acesta este cu siguranță filmul pe care trebuie să-l vedeți. Filmul arată cât de tânără Cruella (Estella) visează să devină designer de modă în anii 1970, dar apoi trece mai departe și arată cum devine iconica Cruella de Vil. Distribuția lui Cruella este fabuloasă și joacă roluri precum Emma Stone și Emma Thompson. Filmul ar trebui lansat la mijlocul anului 2021.

Godzilla vs. Kong

Godzilla vs Kong este probabil cel mai așteptat film al anului. Continuarea crossover a „Godzilla: Regele monștrilor” și „Kong: Insula craniului” va vedea monștrii iconici pătrășiți în cea mai măreață bătălie care a fost asistată vreodată. În tot acest timp, rasa umană speră să-i șteargă pe amândoi, astfel încât să poată lua planeta înapoi. Acest film de acțiune incredibil nu trebuie ratat și va fi lansat până la sfârșitul lunii mai 2021.

Fast & Furious 9

Cea de-a 9-a tranșă a mult iubitei francize de acțiune va fi lansată până la sfârșitul lunii iunie 2021. În rolul principal al genialului Vin Diesel, care îl interpretează pe Dominic Toretto și echipajul său, care își unesc forțele pentru a lupta cu unul dintre cei mai calificați șoferi de înaltă performanță din lume, care este de fapt fratele său înstrăinat, Jakob, interpretat de John Cena. Se spune că acest nou film este unul dintre cele mai bune dintre toate filmele anterioare. Sper că sunteți la fel de entuziasmați ca și noi de a vedea ce este în magazin ...

Space Jam: O nouă moștenire

Pentru cei care au crescut în anii 90 și au prețuit filmul original Space Jam, avem câteva vești minunate pentru dvs. ... mult așteptata continuare a filmului clasic va fi aici în curând. Superstarul NBA LeBron James face echipă cu Bugs Bunny și restul bandei Looney Tunes pentru a-și salva fiul. Space Jam: A New Legacy este un film de comedie de familie care joacă unele dintre cele mai tari vedete NBA și ar trebui să fie în cinematografe până în iulie 2021.

Tragedia lui Macbeth

Tragedia lui Macbeth se bazează pe piesa de teatru Shakespeare și va avea rolul incredibilului, câștigătorul Oscarului, Denzel Washington. Acest film dramatic are o distribuție excelentă cu actori precum Moses Ingram, Frances McDormand și Corey Hawkins. Desigur, acest tip de poveste poate să nu fie exact pentru toată lumea, dar dacă aceasta este ceașca ta de ceai, îți recomandăm cu tărie să mergi să o vezi. Data inițială de lansare nu a fost încă anunțată, dar va ieși cu siguranță înainte de sfârșitul anului 2021.