Top 3 cele mai triste filme care te vor face sa plangi

Filmele care te fac sa versi cel putin o lacrima sunt filmele pline de emotii, pe care pana si cel mai dur om le poate simti. Daca vrei sa vizionezi un astfel de film, ai mai jos o lista cu cele mai triste trei filme. Nu uita sa te aprovizionezi cu multe servetele pentru a-ti sterge lacrimile care vor cadea siroaie.

1.       Toate acele locuri minunate (All the Bright Places), 2020

Este o drama romantica pentru adolescenti care ii are ca protagonisti pe Violet Markey, interpretata de Elle Fanning, si pe Theodore Finch, interpretat de Justice Smith. Acestia sunt doi adolescenti care duc in spate vieti grele, avand greutati pe suflet pe care nu le pot spune nimanui.  Cei doi ajung sa se indragosteasca insa Finch, avand probleme comportamentale, decide sa isi puna capat vietii. Violet ajunge prea tarziu ca dragul sau Theodore sa mai poata fi salvat.

2.       Miracol in celula 7, 2019

Memo si Ova, tata si fiica, trec prin intamplari ireale pentru a putea ajunge iar unul langa celalalt. Memo este un om bun insa sufera de dizabilitati psihice, care ii vor aduce doar necazuri. Este acuzat pe nedrept pentru moartea unui copil si ajunge in inchisoare, acolo unde este condamnat la moarte. Miracolele exista si astfel scapa ca prin urechile acului, ajungand iar langa iubita sa fiica.

3.       Sub soarele noptii (The midnight sun), 2018

Katie, personaj interpretat de catre faimoasa Bella Thorne, sufera de o boala crunta care nu ii permite sa fie atinsa de razele soarelui nici macar putin.  In rolul personajului masculin, Charlie, se afla Patrick Schwarzenegger, fiul renumitului Arnold Schwarzenegger. Katie il intalneste pe Charlie si pretinde ca este sanatoasa si duce o viata cat se poate de normala, in ciuda faptului ca ea iesea afara din casa numai noaptea.  Finalul filmului este tragic. Katie, acceptandu-si soarta, decide ca vrea sa traiasca normal macar pentru putin si sa simta razele soarelui pe pielea ei chiar daca acest lucru ii va aduce moartea.

Pe langa aceste filme reamintim si Me before you, Hachiko-povestea unui caine, Jurnalul, Mandrie si Prejudecata, Sub aceeasi stea si multe altele. Foarte multe dintre aceste filme sunt realizate pe baza unor fapte reale sau a unor carti faimoase, povestile la baza carora stau putand fii unele fericite sau unele mai putin fericite, cu final grandios sau tragic.