Internet lent? Functia secreta a Netflix care face ca filmele sa se incarce mai repede

Putine lucruri sunt la fel de enervante ca atunci cand incercati sa vizionati un film prin streaming si videoclipul se blocheaza. Anterior, optiunea de vizionare a videoclipurilor offline era disponibila pe Netflix (dar ar fi trebuit sa le descarcati). Acum vorbim despre o functie ascunsa care ar putea creste viteza de transmisie in computerele noastre.

Un site specializat de pe platforma Netflix a gasit un meniu secret care modifica numarul de biti pe secunda, atat a imaginii audio cat si a imaginii streaming, astfel incat sa putem viziona filmul mai repede. Noi l-am testat si am confirmat ca este adevarat. Cu toate acestea, metoda este disponibila numai pentru calculatoare.

 Functia secreta a Netflix care face ca filmele sa se incarce mai repede

Pas cu pas pentru a incarca mai repede filmele

Pentru a accesa aceasta functie, trebuie sa deschideti Netflix in orice browser de Internet.

1. Deschideti videoclipul pe care doriti sa il vedeti si apasati pe Ctrl + Alt + Shift + S daca aveti Windows sau Ctrl + Alt + Shift + S daca aveti Mac OS.

2. O fereastra se va deschide cu rata de biti pe secunda a sunetului si a imaginii, respectiv, in prima si a doua coloana. Pentru a mari viteza transferului, selectati optiunea cu cel mai mic numar disponibil (este posibil ca rata audio sa se afle deja in aceasta situatie si nu trebuie sa o schimbati).

3. In coloana a treia, unde spune CDN puteti selecta mai mult de o linie pentru a ca Netflix sa comute intre ele in mod automat in functie de viteza conexiunii.

4. In final, selectati „Override” si va fi gata. In cazul in care modificarile nu va conving (calitatea videoclipului va fi notoriu mai proasta), trebuie doar sa intrati din nou in meniu si sa selectati „Resetare”.