Infidelitate emotionala sau flirt nevinovat?!

Infidelitate emotionala sau flirt nevinovat?! Infidelitate emotionala sau flirt nevinovat?!

Deseori relatiile se strica din pricina faptului ca este o lipsa de comunicare intre cei 2 parteneri. Totodata, apare si lipsa sentimentelor de apreciere fata de persoana cu care iti petreci timpul. Greseala nu intarzie sa isi faca prezenta atunci cand partenerii isi refuza nevoile reciproce sau, cand inceteaza sa isi mai spuna unul altuia ce au pe suflet. Altfel spus, relatia celor doi devine ceva...tras de par!

Conform site-ului primaria-dts.ro, infidelitatea emotionala incepe in urma unor certuri, unele provenite din gelozie (o discutie pe internet, sau cu colegii de munca). Aici vorbim despre tipurile de discutii care in timp isi “largesc” orizonturile si partenerul ajunge sa se consume prietenului de pe internet vis a vis de relatia sa.

Asa apar aventurile. Spre deosebire de barbati, femeile cauta implicare emotionala atunci cand hotarasc sa caute ceva mai bun decat au in casa. Barbatii in schimb nu au nevoie decat de implicare sexuala. Ei inseala marea majoritate din motive fizice. Desigur, exceptia intareste regula.

Totusi, barbatii devin infideli pentru a deveni siguri pe ei, pentru a arata cat de importanti sunt, pentru a fi apreciati. Barbatii care au aventuri cu alte femei, indiferent daca vorbim de femei obisnuite sau dame de companie, sustin ca se simt ca si cand nu ar reusi sa castige acasa. Nu este insa un joc in care trebuie sa dai vina pe cineva. Femeile insa, considera ca daca lucrurile devin prea siropoase, iar ele sunt prea tandre, isi vor face pe barbati sa fuga de langa ele. Nimeni nu le-a zis pana in ziua de azi ca este cu totul si cu totul gresit!

Relatiile de pe internet s-au dezvoltat foarte mult in ultima perioada. Este la moda sa ai o intalnire prin intermediul internetului. Dar tineti minte ca infidelitatea incepe prin chestii simple si avanseaza de la zi la zi.

Nu este gresit sa ai prieteni pe internet, dar este gresit sa profiti de ei in detrimentul partenerului care te asteapta acasa. Ca sa nu se ajunga acolo, iata cateva greseli frecvente pe care ar trebui sa le ocolesti:

1. Partenerii nu isi mai fac timp pentru sex.

2. Lucrurile iau o intorsatura dezamagitoare in relatie atunci cand apare si un copil. Acestia nu mai pun pret pe relatie si isi canalizeaza energia catre copil. Pe termen lung asta inseamna ca pe la 60 de ani, cand au nevoie mai mare unul de celalalt, in apartament vor exista doar 2 colegi de camera.

3. Partenerii incep sa pastreze o distanta emotionala pentru a se considera “independenti. E buna independenta, dar folosita cu masura.

4. Trecutul emotional afecteaza relatia din acest moment. Scapa de amintiri, de neimpliniri trecute.

5. Vina intr-o cearta este ca o stafeta intre cei doi parteneri. Nimeni nu stie de ce o paseaza si nimeni nu-si asuma responsabilitatea, fiind mai usor sa-l acuze pe celalalt.