Folositi jocuri erotice pentru o relatie cat mai stabila

Folositi jocuri erotice pentru o relatie cat mai stabila Folositi jocuri erotice pentru o relatie cat mai stabila

Care este punctul comun dintre o masina si o femeie in tinuta lejera? A priori, nici unul. Si totusi, agentiile de publicitate au inteles repede ca se vindeau mai multe masini unei clientele majoritar masculine atunci cand o frumusete voluptoasa curata o limuzina cu buretele sau gros mustind de spuma, etalandu-si cu generozitate formele pe capota. La fel, clientela feminina este momita de barbati frumosi, cu brate robuste, musculoase, si cu fese bine rotunjite.

Campaniile erotice de publicitate atrag in mod definitiv mai mult atentia consumatoriior. Fata de aceasta lume virtua!a care ne promite raiul pe pamant, care este situatia reala a erotismului in viata cotidiana? Cum sa ajungi la aceasta excitare si la aceasta senzualitate?

 

Uneori este de-ajuns o mangaiere, o scrisoare sau chiar o privire pentru a ne ravasi. Erofismul si imaginatia sunt foarte legate: barbatii gasesc ca o bluza clasica usor transparenta, care iasa sa se intrezareasca un sutien frumos este de o mie de ori mai excitanta decat o femeie de pe plaja care are sanii goi.

In ce le priveste pe femei, ele ar fi mai sensibile la barbatii care poarta o pereche de blue-jeans mulata bine. Aceste doua exemple apeleaza la o fantasma, aceea a dezbracarii.

Filmele erotice lucreaza cu mesaje ascunse: nu se arata propriu-zis pe ecran scena de dragoste, ci mai degraba o buna doza de gesturi subtile, de mimici si de dialoguri erotice.

De cele mai multe ori, ele se multumesc sa starneasca apetitul spectatorului, dupa care acesta este cel care va duce la capat scenele in gand, dupa dorintele lui.

Alchimia dorintei

Erotismul imbina in acelasi timp elementele de dorinta carnala, de comuniune emotionala si spirituala (dragoste) si de joc. punct arata ca erotismul este si o problema de regizare. A flirta inseamna in mare parte a te juca, cu o miscare sa te apropii, cu alta sa te sustragi, sa rezisti si sa cedezi.

Cel care spera mai mult decat o cina agreabila in tete-a-tete stie cum se poate crea un cadru propice dragostei cu ajutorul catorva lumanari, al unei muzici de ambianta si al unui vin bun. Cine stie, poate ca in seara aceasta se va intampla primul sarut, marturisirea cu buzele a unei atractii reciproce.

Excitarea creste, activitatea glandei tiroide a amantilor se intensifica, eliberandu-se doze mari de insulina si de adrenalina. Pulsul isi dubleaza frecventa, inima se

inflacareaza, circulatia sanguina sc accelereaza ca in timpui unui jogging… insa cu o mai mare placere.

In paralel, se diminueaza productia cortizolului, care este in parte responsabil de starile depresive si de frustare.

Dintr-odata, ne cuprinde euforia si intr-o secunda toate grijile noastre dispar. Concluzia: a te saruta este senzual si, in plus, este excelent pentru sanatate.