Cele mai bune jocuri pentru PS4: tendinte

Va aducem cele mai recomandate jocuri video de la consola Sony. Clasamentul celor mai bune jocuri si ceea ce nu puteti pierde in lunile urmatoare. Pentru adulti, pentru copii si pentru a va juca in familie. Distrati-va!

Cu peste 10 milioane de unitati vandute, PlayStation 4 continua sa genereze dragoste neconditionata. Si chiar mai mult cu PS4 Pro inovator, conceput pentru a oferi o experienta de joc mai mare. In cazul in care ati pierdut o versiune, va spunem care sunt cele mai bune jocuri pentru PS4 in 2020.

Cele mai bune jocuri PS4

Daca ar trebui sa alegi cele mai bune jocuri PS4, pe care le-ai alege? Uncharted 4? PES 2018? Horizon Zero Dawn? Metal Solid V: The Phantom Pain? Final Fantasy IX?

Uncharted 4: A Thief’s End

Rezultatul Thief este sosirea lui Nathan Drake la noua generatie de jocuri video, un sfert din seria care ne aduce inapoi pentru a trai aventuri in cele mai indepartate parti ale lumii.

Cea mai recenta versiune povesteste noua aventura a lui Nathan Drake. Noul joc are modul multiplayer si face parte din lista de jocuri competitive ale PlayStation-ului Ligii Oficiale.

PES

PES este pariul lui Konami pentru a castiga teren in simularea sportului. Aceasta editie aduce jocul numit Magistral, adaugand imbunatatiri, cum ar fi atingere realista, dribling si atentie strategica reinnoita, una dintre datoriile restante ale acestui joc de pana acum.

Pro Evolution Soccer include integrarea Ligii PES cu noi moduri, inclusiv myClub, precum si debutul unei cooperative online. Toate acestea, insotite de cresteri vizuale notabile ale motorului grafic Fox Engine cu iluminare, modele de fotbalisti si animatii ale jucatorilor foarte lucrati.

Assassin’s Creed Origins

Potrivit fanilor, “Origins, The Story of Bayek” ne conduce la calatorii in deserturi, exploram piramidele si descoperim cum a fost falsificata legendara Assassin Creed. Dar ceea ce urmeaza este mult mai bine: “Crezul Assassin in Egipt” este unul dintre cele mai bune capitole ale Fratiei asasinilor.

Este nevoie de multa concentrare si pricepere, dar asta va va face sa transformati aceasta minunata creatie intr-una foarte distractiva si plina de satisfactii.

Final Fantasy IX PS4

Aceasta adaptare a celui de-al noualea episod din seria de filme Final Fantasy, realizata de compania japoneza Squaresoft, este una dintre favoritele publicului. Luati povestea lui Zidane si a colegilor sai aventurieri intr-o lume clasica intre medieval si fantastic, unde exista doua planete: Gaia si Terra.

Recall in Final Fantasy XV este considerat unul dintre cele mai bune jocuri din istoria noilor console.