Cum sa-l seduci cu privirea de la prima intalnire

Cum sa-l seduci cu privirea de la prima intalnire Cum sa-l seduci cu privirea de la prima intalnire

Exista multe modalitati de a seduce un barbat. Puteti sa-l seduceti prin modul in care mergeti, prin modul in care va imbracati sau cum zambiti. Fiecare dintre aceste instrumente de cucerire are secretele sale, astfel incat sa puteti obtine rezultatele pe care le asteptati. In aceasta nota va spunem care sunt pasii urmatori pentru a seduce cu privirea, unul dintre cele mai eficiente instrumente atunci cand vine vorba de flirt. Acordati atentie si puneti-le in practica la urmatoarea intalnire.

CONTACT VIZUAL Primul aspect este fundamental. Odata ce v-ati gasit unul pe celalalt si v-ati asezat confortabil, priviti-l fix. Ar trebui sa fie o privire relaxata si delicata, care arata dulceata, daca o insotiti cu un zambet, va fi mult mai bine.

TRUCURI DE MACHIAJ Ideea este de a obtine o privire mai patrunzatoare si mai profunda printr-un joc de umbre. Exista, de asemenea, tipuri de machiaj care va permit sa dati o anumita expresie ochilor, cum ar fi caldura sau senzualitate. Ceea ce ar trebui sa cautati este sa va puneti ochii in prim-plan, deoarece ei vor fi cei care va vor ajuta sa-l cuceriti.

INTRERUPETI CONTACTUL VIZUAL Acesta este, de asemenea, un detaliu fundamental. Nu o faceti brusc ca si cum ati fi speriate sau va este rusine ca l-ati privit. Incercati sa o faceti intr-un mod delicat si cu o cadere delicata a genelor. Coborati incet ochii, dar nu opriti niciodata controlul, ceea ce va va permite sa ii vedeti reactia.

UITATI-VA IN OCHII LUI Pentru a putea sa-l cuceriti este necesar sa-l priviti in ochi. Nu gura sau fruntea, ci direct in ochi. Astfel puteti transmite mesajul pe care il doriti mai eficient. In plus, ochii va ofera, de asemenea, informatii: daca se dilata, sunteti pe calea cea buna, daca devin mai mici este ca trebuie sa ajustati strategia si daca nu exista nicio schimbare este pentru ca nu functioneaza.