Cum sa cauti si sa alegi un film bun la o intalnire

Căutați un film bun pe care să îl vizionați în seara întâlnirii? Ai noroc! Am întocmit o listă cu unele dintre cele mai bune comedii romantice de acolo. De la clasice precum The Notebook până la versiuni mai noi precum Crazy Rich Asians, avem ceva pentru toată lumea. Așa că ia-ți pe celălalt semnificativ și pregătește-te pentru o noapte de râs și dragoste!

Care este cel mai bun lucru la filme? Sunt aproape garantat că te vor pune într-o dispoziție bună. Și când vine vorba de întâlniri de noapte, există puține lucruri mai bune decât să te îmbrățișezi cu celălalt și să te uiți la una dintre comediile tale romantice preferate. Indiferent dacă preferați lansări moderne, cum ar fi „Crazy Rich Asians” sau clasice precum „The Notebook”, noi vă oferim! Iată câteva dintre recomandările noastre pentru cele mai bune comedii romantice de acolo:

1. „The Notebook”: Acest film din 2004 este un clasic pentru un motiv. Bazat pe cel mai bine vândut roman al lui Nicholas Sparks, filmul spune povestea a doi tineri îndrăgostiți care își găsesc drumul înapoi unul la celălalt, în ciuda obstacolelor aparent de netrecut. Cu spectacole emoționante ale lui Rachel McAdams și Ryan Gosling, acest film vă va trage cu siguranță sforile inimii.

2. „When Harry Met Sally”: Lansată în 1989, această comedie romantică rezistă și astăzi datorită duo-ului câștigător format din Meg Ryan și Billy Crystal ca doi prieteni care se îndrăgostesc încet după ani de prietenie. Cu o chimie grozavă între protagonisti și un scenariu plin de duh, care este distractiv de vizionat, acest film nu reușește să ne facă să râdem și să plângem.

3. „Trainwreck”: dacă sunteți în căutarea ceva mai modern, vă recomandăm să vedeți filmul din 2015 „Trainwreck”. Amy Schumer este o femeie iresponsabilă care începe să se îndrăgostească de noul ei doctor fermecător (interpretat de Bill Hader). Regizat de Judd Apatow și scris de Schumer, acest film este pe cât de hilar și de sincer, pe atât de ireverent.

4. „When We First Met”: Lansat în 2018, „When We First Met” spune povestea unui fotograf singuratic care o întâlnește pe fata visurilor sale la o petrecere, pentru a fi respins cu cruzime. Ani mai târziu, el se trezește transportat înapoi în timp până la momentul în care relația lor ar fi putut începe – și încearcă din nou. Cu o distribuție plină de vedete emergente precum Adam Devine și Alexandra Daddario, acest film este unul pe care nu veți dori să-l ratați!

Deci ce mai aștepți? Ia-ți partenerul, alege câteva filme din lista noastră și pregătește-te pentru o noapte de râs și dragoste! Fie că cauți ceva vechi sau nou, sperăm că vei găsi exact ceea ce cauți. Vizionare fericită!