Cum sa seduci femei atragatoare pe Facebook

De cate ori ati vizitat profilul unor femei atragatoare pe Facebook si ati fi dorit sa le atrageti atentia? Multi barbati nu reusesc sa seduca fete in diferite retele sociale si pe site-uri de dating pe internet. De aceea, in acest articol am pus impreuna o lista cu cele mai bune sfaturi si trucuri pentru a cuceri femei atractive pe Facebook.

SFATURI PENTRU A ATRAGE FEMEI ATTRACTIVE PE FACEBOOK.

Alegeti un nume de utilizator bun. Daca nu va puteti gandi la nimic original, amuzant sau senzual pentru numele dvs. de utilizator, atunci nu va puteti lasa decat numele dvs. complet. Retineti ca numele dvs. de utilizator va fi unul dintre primele lucruri pe care le va vedea din profilul dvs., deci, daca ati pus putina ingeniozitate, cu siguranta veti face o prima impresie buna.

Completati datele personale cu ingeniozitate. Este foarte probabil ca femeile de pe Facebook sa va citeasca profilul din curiozitate sau sa afle mai multe despre voi. Incercati sa nu lasati nimic necompletat si daca nu stiti ce sa puneti, scrieti ceva amuzant sau intrebati un prieten. Evitati expresiile prea romantice, deoarece majoritatea barbatilor care cauta un partener pe Facebook au aceste lucruri in profil.

Imprieteniti-va cu prietenii ei. Este mult mai probabil ca o femeie atractiva sa va accepte pe Facebook daca v-ati imprietenit mai intai cu prietenii ei. In acest fel, ea va vedea ca aveti prieteni in comun si va crede ca sunteti o persoana pe care o cunoaste. Acceptarea cererii de prietenie este doar primul pas, dar este si unul important.

Nu comentati fotografiile. Este foarte comun ca toti barbatii care vad o imagine a unei fete frumoase pe Facebook sa lase un comentariu. Nu fiti unul dintre ei.

Plasati fotografii bune. Este important sa aveti cel putin 10 fotografii in contul dvs. Facebook. Plasati fotografii numai cu dvs. si cu prietenii, la petreceri, cantand la un instrument, demonstrand abilitati sau hobby-uri. Un truc bun pentru a atrage femei frumoase pe Facebook este sa postati fotografii cu femei atragatoare. Acest lucru provoaca curiozitate, deoarece se intreaba de ce sunteti intotdeauna inconjurat de femei frumoase.

Chat. Odata ce a acceptat invitatia dvs. si ati devenit prieteni pe Facebook, asteptati cateva ore pana cand va poate vedea profilul si fotografiile dvs. si apoi contactati-o prin chat. Daca nu stiti cum sa spargeti gheata, incepeti sa spuneti „salut” si incepeti interactiunea. Incercati sa fiti amuzant, deoarece seducerea femeilor cu umor este una dintre cele mai eficiente tehnici