9 strategii simple pentru a mentine flacara pasiunii aprinsa

9 strategii simple pentru a mentine flacara pasiunii aprinsa 9 strategii simple pentru a mentine flacara pasiunii aprinsa

Uneori, intr-o relatie, nu vedem padurea din cauza copacilor. Din acest motiv, vezi aici 9 strategii usoare de a mentine flacara pasiunii aprinse.

Faceti impreuna treburile casnice. De exemplu, spalati vasele impreuna si plimbati cainele. Micile activitati creeaza apropiere emotionala si sunt responsabile pentru inducerea ideii de “prezenta permanenta”, cum o numesc psihologii. Este vorba despre acelasi mecanism psihologic datorita caruia nu ne putem instraina complet de parinti.

Nu va culcati certati! Orice ar fi, discutati conflictul inainte sa va puneti in pat. Cel mai probabil, dimineata totul va parea si mai serios, mai ales daca, in loc sa dormi, stai si rumegi ce s-a petrecut. Chiar daca nu va impacati imediat, macar nu va puneti in pat dusmani.

- Chiar daca foarte multe vedete s-au ars cu imaginile sexy pe care le-au trimis partenerilor, sexting-ul este hot si creeaza tensiune erotica, mai ales daca esti intr-o relatie la distanta. Trimite-i fotografii in care nu apari 100% goala. Fii cat mai senzuala si mai provocatoare fara sa dezvalui tot. In fond, si nudul erotic este o arta! De asemenea, puteti incerca diferite jocuri. Tu poti fi una dintre acele escorte de lux Bucuresti si el poate fi clientul. Lasati imaginatia libera!

- Rutina poate avea un impact nefast asupra modului in care iti exprimi sentimentele. Nu renunta la manifestarile tandre si dragalase. Sarutati-va, atingeti-va, alintati-va, ca si cum ati fi in continuare la inceputul relatiei. Reia legatura cu indragostita timida care erai atunci cand l-ai cunoscut.

- Nu iti fie rusine sa ii scrii ca iti e dor de el sau sa il suni cand vrei sa ii auzi vocea. Nu depasi masura, ca femeia care l-a sunat de 6000 de ori pe fostul ei iubit, in decurs de o ora. Un mesaj scurt sau un apel dragut nu arata ca esti “psycho”, ci ca iti pasa.

Radeti impreuna! Umorul creeaza apropiere emotionala iar rasul elibereaza endorfine, responsabile pentru starea de fericire. Mai mult, vei avea parte de un boost de serotonina si de oxitocina, ambele de vina pentru starea de indragosteala. Deci glumiti cat mai mult!

- Sinceritatea este cheia unei relatii sanatoase. Chiar daca ai fost invatata ca femeile castiga foarte mult prin abilitatile lor de manipulare, intr-o legatura de dragoste “smechereala” nu este dovada de maturitate. Renunta la joculete si spune lucrurilor pe nume.

- Fii interesata de tot ce are legatura cu el si nu ii minimaliza pasiunile. Daca ii place sa cante la chitara, dar nu e un mare talent, nu rade de el, ci sprijina-l. Daca iti bati joc de micile lui placeri vinovate, s-ar putea sa te trezesti inlocuita de o mare placere vinovata.

Nu pleca niciodata urechea la barfele si la zvonurile lansate de “binevoitori”. Ai vreun dubiu? Discuta cu el! Nu apela la ajutorul prietenei radio-sant care, cel mai probabil, va minti de va stinge apele. O relatie este pentru doi. Asta nu include “accesoriile”: prieteni, amici, cunostinte si altele.