Iluminează fiecare colț al casei tale cu soluții de iluminat interior versatile

Iluminează fiecare colț al casei tale cu soluții de iluminat interior versatile Iluminează fiecare colț al casei tale cu soluții de iluminat interior versatile

Iluminează fiecare colț al casei tale cu soluții de iluminat interior versatile

            Ai nevoie de corpuri pentru iluminat pentru dormitorul tău? Neona Interiors oferă cele mai calitative lustre dormitor! Ele sunt elegante și simple, perfecte pentru un spațiu cum este dormitorul. Mai mult decât atât, poți alege dintr-o diversitate de produse frumoase, cu modele rafinate. Îți poți decora întreaga casă cu produsele lor!

            Echipa este formată din profesioniști care au ales cu atenție fiecare produs. Iar dacă nu știi pentru ce corpuri de iluminat să optezi și unde să îl plasezi, nu îți face griji! Neona Interiors oferă și servicii de design interior pentru doritor. Alături de ei, îți poți crea casa visurilor tale! Ei oferă soluții inovatoare pentru fiecare client.  

Explorează eleganța corpurilor de iluminat Neona Interiors

            La Neona Interiors, găsești corpuri pentru iluminat elegante. Cu ajutorul produselor lor, te poți bucura de o ambianță plăcută în fiecare cameră a locuinței tale. Scopul companiei este să ofere soluții pentru fiecare gust în parte. Echipa dorește să ofere produse și servicii adaptate nevoilor tale. De aceea, ei oferă produse diverse. Iată din ce poți alege:

 •        candelabru
 •         veioză
 •         lustră
 •         lampadar
 •         pendul
 •         plafonieră
 •         aplică
 •         becuri și benzi led

Compania oferă doar produse de calitate Premium, ceea ce înseamnă că nu te vei bucura doar de corpuri de iluminat frumoase. Acestea sunt și funcționale. Mai mult decât atât, le poți achiziționa la prețuri foarte bune. Astfel, îți va fi mult mai ușor să îți decorezi întreaga casă cu produse elegante și la oferte avantajoase.

În funcție de camera pe care o alegi, poți opta pentru mai multe corpuri pentru iluminat. Camerele mai spațioase necesită mai multe corpuri pentru iluminat. De exemplu, în living poți plasa atât o sursă de lumină principală, cât și una secundară. La fel și în cazul dormitorului sau bucătăriei.

La Neona Interiors poți alege din mai multe categorii:

 1.         iluminat birou
 2.         iluminat living
 3.         iluminat hol
 4.         iluminat bucătărie
 5.         iluminat dormitor
 6.         iluminat cameră copil
 7.         iluminat exterior

Cum să creezi un dormitor simplu, dar elegant?

            Dormitorul este de obicei o cameră pe care o poți decora după propriul gust. Spre deosebire de living, dormitorul este spațiul tău personal. Așa că, trebuie să îl decorezi ca atare. Pe Neona Interiors, găsești mai multe variante în ceea ce privesc corpurile de iluminat pentru living. Câteva idei ar fi:

 •         Lustră Arondo – o opțiune simplă, dar care poate fi combinată ușor cu o sursă de lumină secundară
 •         Lustră Led Amna – eleganța acestui produs este de neegalat
 •         Pendul Alessia Gold – un produs care se potrivește oricărui tip de dormitor
 •         Candelabrul Butterfly 9 – o soluție perfectă pentru doritorii de un corp de iluminat elegant

În spatele acestei companii stai oameni pasionați de simplitate și frumusețe. Produsele lor îmbină modele rafinate, dar simple. Corpurile de iluminat sunt moderne și se potrivesc atât, locuințelor mai mari, cât și celor mai mici. Neona Interiors dorește să creeze spații confortabile pentru oameni, să ofere atât frumusețe, cât și funcționalitate.

Creează atmosfera perfectă cu servicii de design interior

            Neona Interiors este compania la care poți apela pentru servicii de design interior. Echipa este una creativă care livrează spații de nota 10! Vei fi foarte mulțumit de rezultatele la care vor ajunge ei. Mai ales că echipa ascultă cu atenție tot ce ai de spus pentru a putea crea un spațiu exact pe placul tău.

            Pentru a ajunge la cele mai bune rezultate, Neona Interiors trebuie să cunoască mai întâi dorințele tale. Apoi, echipa formată din profesioniști va crea un moodboard care să îi inspire. Ei lucrează în randari 3D și iau decizii în ceea ce privesc corpurile de iluminat, mobilier, obiecte decorative și așa mai departe.

            Echipa Neona Interiors lucrează cu pasiune. Datorită creativității și originalității, oferă cele mai bune rezultate. Nu vei regreta dacă alegi să lucrezi cu această companie!

Neona Interiors – soluția perfectă pentru casa ta!

            Casa ta are nevoie de Neona Interiors. Această companie oferă produse de calitate net superioară. Și nu numai atât! Ei oferă și soluții de design interior eficiente de care te poți bucura și tu, dacă apelezi la ei. Pentru mai multe informații legate de companie, poți intra pe site-ul corpuriluminat.ro.