Cele mai noi tendinte design interior

Cele mai noi tendinte design interior Cele mai noi tendinte design interior

Urmaresti cu sufletul la gura ultimele colectii de moda, iar canalul tau preferat de televiziune este Fashion TV? Asta inseamna ca esti la curent cu noile trenduri, iar acest lucru se reflecta in garderoba ta. Ce ai zice daca si casa ta ar primi din cand in cand un astfel de "update"? Nu te ingrijora, nu este cazul sa suni un arhitect sau un zugrav, este de ajuns sa urmaresti ultimele creatii ale designerilor de produse, care au rolul de a aduce un aer de prospetine in casa ta, fara a produce uscaciune in...portofelul tau. portocalamecanica.ro iti prezinta ultimele tendinte in materie de design interior:

Farfurii dantelate

Designerii de la Jansen&Co au mers pe mana dantelei atunci cand au creat noua colectie de farfurii pentru prajituri. Modelul delicat este garnisit cu aplicatii moderne, imbinand magistral vechiul si noul, dar mai ales tentatia prajiturilor delicioase cu delicatetea dantelei. Si daca prajiturile tale se pot bucura de un asemenea fundal cochet, de ce nu si tavanul tau? Ti se pare ca de la prajituri la tavan este o distanta prea mare? Convinge-te singura admirand creatiile celor de la Molla Space ... un singur produs poate avea mai multe utilizari, iar avantajele sunt de partea ta.

British inspiration

Lasa-te inspirata de laitmotivele englezesti si adu in casa ta un pic din aerul modern- avangardist-punk pe care il afiseaza tinerii britanici. Fie ca folosesti fete de perne cu imprimeu in combinatia alb-negru, fie ca gasesti un loc potrivit pentru culorile ce se regasesc pe drapelul Marii Britanii, micile detalii isi vor gasi cu siguranta locul in casa ta, mai ales daca "modern" este cuvantul de ordine in ceea ce te priveste.

Motive marinaresti

Multe fashioniste sunt de acord asupra faptului ca tricoul cu dungi marinaresti este un must-have in orice garderoba. De ce nu s-ar bucura si casa ta de ceva asemanator? Chiar daca nu ai o casuta cocheta la mare, poti sa aduci marea mai aproape de tine. Un covor cu ancora sau chiar obiecte de decor albastre, puse in valoare de niste perdele albe, vaporoase, vor aduce lumina si caldura plajei un pic mai aproape. Macar in imaginatia ta.

Lumea e o jungla…

…si casa ta poate fi la fel. Trecem de la mare la ceva mai exotic… safari, paduri nesfarsite, animale salbatice, deci aventura. Pana te vei decide sa pui bani deoparte pentru o excursie in Africa, poti sa iti oferi un "aperitiv" achizitionand obiecte de decor in aceasta tema. Perne imprimate, in forma de animalute, poate un covor de rachita, obiecte din lemn, statuete de inspiratie africana, niste masti…Bine, poate ca ar fi bine sa iti chemi totusi zugravul…parca un perete verde ar sublinia si mai bine ideea.