Hot Design Trend - Beton!

Suntem siguri că ați auzit cu toții de beton ... este cel mai ales material de construcție al constructorilor și al arhitectului. Pregătește-te, pentru că de data aceasta nu vorbim doar despre materialul compozit bland găsit în zonele de construcție și pe curțile din curte. Nu, aducem beton în casă și a venit să rămână! Pereții cu accente și porturile navei sunt atât de afară, iar betonul este atât de IN. Cu modalități nesfârșite de a utiliza acest material rece, nu veți lipsi din departamentul de idei. Uitați-vă la modul în care alții au folosit betonul în cele mai fabuloase moduri!

 

Mulți oameni privesc betonul la valoarea sa nominală (un material de construcție) și adesea îl trec cu vederea. Deși este cel mai frecvent utilizat atunci când construim drumuri, poduri și clădiri, ducem acest compozit la un nivel cu totul nou.

Pardoseli din beton

Deși utilizarea betonului ca material de pardoseală poate fi cea mai evidentă utilizare, facem un pas mai departe. Un finisaj buff poate fi un pic plictisitor și plictisitor, încercați să-l înviorați cu un finisaj lucios. Aspectul elegant vă va surprinde oaspeții și îi va face să dorească să încerce același truc. Betonul este un material extrem de durabil, făcându-l un material excelent pentru pardoseli, mai ales pentru cei care au copii care călăresc skateboard-uri în casă! Nu presupuneți că griul este singura culoare pe care o puteți folosi. Betonul este de fapt un material foarte stainable, astfel încât întreaga roată de culoare este la îndemână!

Blaturi din beton

Vedem, de asemenea, o creștere a blaturilor din beton, durabilitatea și rentabilitatea, un câștig-câștig pentru părinți. Dacă aplicați un material de etanșare la fiecare 2 ani, blatul dvs. ar trebui să dureze cel puțin 25 de ani. Numărați-ne!

Nici măcar nu am menționat toate modurile în care betonul poate fi folosit în casă ... posibilitățile sunt nelimitate! Betonul în dușuri și ghivecele de beton din beton sunt alte două idei uimitoare. Lasă-ți imaginația să se elibereze și să fie concretă!