Case din containere noul trend in 2021

Casa din containere reciclate, un nou trend.

Casele din containere pot fi atât frumoase cât și eficiente. Sunt folosite atât case  în oraș dar pot fi și case tradiționale sau moderne. Porturile din întreaga lume sunt pline de containere de metal pe care proprietarii nu le-au expediat înapoi fiindu-le mult mai avantajos să cumpere mereu altele noi din Asia. Casele din container pot fi o alternativă eco friendly pentru casele construite din materiale precum ciment și cărămidă. Oamenii care le aleg, le apreciază și pentru prețul lor mic și pentru rezistența în caz de cutremur sau inundații. 

Îți poți face și tu o astfel de casă totuși ai nevoie de un proiect foarte bine pus la punct și planuri bine gândite pentru a avea o casă confortabilă dintr-un singur container. Poți face o casă mai mare din mai multe containere suprapuse sau lipite unele de celelalte pentru a avea  mai mult spațiu. Dacă dorești îți poți cumpăra un container gata echipat cu tot ce ai nevoie pentru a te simți acasă. Există companii care echipează containerele maritime cu instalații de apă și de energie electrică, finisaje interioare, pardosele şi tot  ce îți dorești. Aceste case pot fi livrate oriunde în țară la prețuri destul de accesibile.

Ai foarte multe avantaje dacă alegi casele din containere. Pot fi ușor personalizate pentru a obține orice design. Chiar dacă la prima impresie casele din containere pae să fie case reci lipsite de confort acestea sunt case foarte confortabile și practice pe care oricine le-ar aprecia.

Cum ar fi ca acoperișul tău să fie o terasă imensă?

Te-ai gândi vreodată să ai o terasă imensă acasă unde să îți poți petrece serile împreună cu prietenii! Probabil nu, doar o casă din containere îți poate oferi asta. Acoperișul plat îți permite să faci chiar și o terasă, de asemenea, dacă dorești poți face un acoperiș, verde din plante care v-a fi de folos și pentru a izola casa.

Casele din container sunt ușor de amplasat și de mutat. Dacă ai o fire aventurieră, poți face din casa ta container o casă pe roți și poți pleca oriunde în lume luându-ți și casa cu tine.

Poți avea o casă elegantă în care să îți petreci timpul cu toți cei care îi iubești sau, tu care să te bucuri singur de liniște și să ai satisfacția de a avea propria casă. Totuși înainte de a începe orice lucrare, interesează-te de legislația în vigoare privind autorizația de construcție din zona ta, chiar dacă acesta e posibil să nu fie necesară, ar fi mai bine ca în primul rând să te interesezi.