Cum sa folosesti un Bobcat la realizarea unei case din containere

Cum sa folosesti un Bobcat la realizarea unei case din containere Cum sa folosesti un Bobcat la realizarea unei case din containere

Daca ai in plan constructia sau inchirierea unei case, atunci ia in calcul si posibilitatea de a cumpara sau de a inchiria o casa din containere.

Prezinta numeroase avantaje, astfel incat, tu si familia ta veti avea numai de castigat. Fabricile construiesc containere dupa standarde inalte de calitate si siguranta.

Desi, la momentul actual, reprezinta cea mai ieftina tehnologie de constructie, poti fi sigur ca locuinta din containere prezinta o structura durabila in timp.

Containerul este confectionat din metal si are o structura care permite deplasarea,  instalarea si amplasarea in orice spatiu.

Datorita mobilitatii, transportarea si mutarea containerului este mai facila, cu ajutorul unui bobcat poti sapa foarte usor pentru a instala.

Daca beneficiezi de un spatiu restrans, atunci poti sa optezi pentru mai multe containere amplasate sub forma de cladire cu parter si etaj.

Poti sa pregatestesti terenul de alegi sa inchiriezi un bobcat

Nu trebuie sa te ingrijoreze conditiile meteo intrucat containerul prezinta o rezistenta deosebita din punct de vedere fonic si termic.

Aceste proprietati sunt asigurate de prezenta peretilor exteriori alcatuiti din panouri de tip sandwich din spuma poliuretanica.

Datorita faptului ca preturile de constructie si amplasare sunt mici, multi oameni isi permit achizitia.

De altfel, casa din containere prezinta o alternativa interesanta la tipul de locuinta clasica. Te poti muta oriunde doresti, implinind astfel mai multe visuri deodata.

De exemplu, casa din containere poate fi amplasata intr-o zona linistita de munte, departe de agitatia din marile orase.

Transportul containerului de la producatori la locatia dorita se poate face foarte usor cu o platforma auto sau cu ajutorul unui tir daca dimensiunile sunt mai mari. Un alt beneficiu este faptul ca locuintele container pot fi imbinate si organizate dupa dorinta si creativitatea clientului, poti sa inchiriezi un bobcat pentru orice tip de lucrare ai nevoie la instalare.

Un avantaj care transforma containerul intr-o locuinta adevarata este prezenta grupului sanitar.

La fel ca intr-o casa obisnuita, vei beneficia de vas WC, dus, mobila de baie si boiler electric. Toate aceste componente fac din intreaga locuinta un spatiu igienic si comod de locuit.

In general, producatorii de containere executa la comanda containere de diverse tipuri. Cele mai populare sunt cele monobloc, doar cu zona de parter.

Acest tip de container se poate imbina, rezultand un grup de doua sau mai multe containere aflate la acelasi regim de altitudine.

Mai apoi, exista si case modulare din containere, cu inaltime de pana la doua niveluri, adica doua etaje.

Acestea prezinta o structura din material metalic, mai precis, din tabla zincata.

Un alt plus este faptul ca preturile sunt negociabile in functie de dotarile pe care si le doreste clientul.

Cea mai ieftina casa din containere costa aproximativ 1500 de euro, iar preturile pot ajunge pana la 5000 de euro sau mai mult in functie de complexitatea comenzii si caracteristicile constructiei.

Avantajele unui container sunt multiple.

Daca si tu te-ai convins de acest lucru, atunci orienteaza-te si alege cea mai buna casa din containere de care te vei bucura ani la rand. Pentru orice tip de lucrarea ai nevoie alege un bobcat pe care poti sa il inchiriezi.