Design Unic De Mobilier Dus La Noi Culmi

În prezent, designerii de mobilă se abate de la normă și ne impresionează cu cele mai neobișnuite materiale. Pa, pa, lemn și piele de căprioară ... salut lanțuri de biciclete și paiete! Acești designeri știu cu siguranță să întoarcă capul ... și într-un mod bun. În loc să aruncați materiale utile, de ce să nu le refolosiți și să le reciclați? Folosirea opțiunilor de ochi face ca o piesă de mobilier să fie mult mai bună ... cine nu și-ar dori o declarație unică? Sigur am face!

Candelabre cu lanț de biciclete

Îți vine să crezi că părțile unei biciclete pot fi folosite pentru a face mobilier? Roțile pot fi refăcute în ceasuri de perete, cadrul bicicletei în părțile laterale ale unei măsuțe de cafea și lanțul ca un candelabru! Lanțurile de biciclete sunt magia din spatele motocicletelor care aleargă cu bicicleta și, destul de interesant, lumina este o mare parte din ceea ce ne ajută să rulăm corect! Candelabrele adaugă interes oricărui spațiu, legând camera împreună și făcând un impact luxos. Visul meu este să am o intrare mare, potrivită cu un candelabru impresionant, care atrage privirile oaspeților în sus! Carolina Fontoura Alzaga este un designer multidisciplinar din LA care folosește materiale unice în designul mobilierului său. Da, vorbim despre lanțuri de biciclete! Piesa în cascadă este executată frumos, lanțurile așezate într-un model coeziv. Lanțurile de biciclete sunt de obicei grele și foarte masculine, dar Carolina le-a făcut elegante,

Scaune gonflabile din oțel

Cine ar fi crezut vreodată că șic și explozie ar exista vreodată în aceeași propoziție? Arhitectul și designerul polonez Oskar Zieta a făcut exact asta! Designerul cunoscut la nivel internațional s-a inspirat din obiecte ușoare și ușor de transportat, reflectând designul mobilierului său din aceste caracteristici. Oskar a organizat mobilier din plastic explozibil, scaune gonflabile din oțel, mai exact! Oțelul pe care îl folosește este sudat la margini, creând o estetică de design curată. Scaunele sunt plate și necesită pompare, o pompă de bicicletă sau un compresor de aer va face! Scaunele și canapele sunt disponibile într-o varietate de culori luminoase și distractive. Aceste scaune sunt perfecte pentru o bucătărie albă care are nevoie de niște culori de culoare ... și perfecte pentru cei mici!

Annie Evelyn

Scaunele dulci și la fel de extraordinare ale lui Annie Evelyn merită o aplauză. Fie că alegeți scaunele cu paiete albe și argintii, fie scaunul colorat cu flori, ați investit într-o piesă de artă care va șoca generațiile viitoare. Pentru a crea scaune tapițate, teselează metalul în modele distractive și adaugă atât flori făcute manual, cât și flori proaspăt tăiate pentru un efect dramatic. Când m-am uitat pentru prima dată la acest scaun, aș fi putut jura că florile erau false ... cine știa! Nu numai că este un loc confortabil pentru relaxare, ci și un odorizant! Annie spune: „Folosesc calitățile interactive inerente ale mobilierului și relația cu corpul uman pentru a crea experiențe noi și surprinzătoare”. Scaunul cu flori se numește „Oshibana” și este făcut din flori de mătase, spumă și lemn ... cele trei ingrediente pentru succes!

Îi felicităm pe acești trei designeri pentru stilurile lor unice de design, precum și abilitatea și dorința lor de a folosi materiale neconvenționale pentru a produce piese de artă. Ne dorim ca mai mulți designeri să fi îmbrățișat această îndrăzneală și să-și asume riscuri ... cât de cool ar fi designul mobilierului!