Cum sa dati o noua infatisare casei schimband aspectul fatadei

Va ganditi sa dati o noua infatisare casei dumneavoastra, dar va temeti de costurile de redecorare si timpul prelungit de realizare? Ce parere aveti despre redecorarea fatadei cu beton amprentat?

Betonul amprentat (denumit si beton decorativ) este o tehnica avantajoasa de decorare si pavare a spatiilor orizontale, verticale si inclinate.

Desi este utilizat la scara larga pentru pavarea suprafetelor orizontale sau inclinate (alei, rampe, trotuare etc.), pavajul din beton decorativ poate fi aplicat cu succes si pe suprafetele verticale cum sunt fatadele, gardurile sau peretii interiori.

O noua fatada ar schimba total imaginea casei dumneavoastra. Nu trebuie sa cheltuiti o avere, fatadele realizate din beton amprentat se realizeaza la costuri acceptabile si au, fata de celelalte materiale utilizate la in general, un design usor de personalizat pe gustul dumneavoastra si garantia durabilitatii un timp indelungat.

Schimbati total infatisarea casei dumneavoastra alegand orice design vi se potriveste. Betonul amprentat poate fi finisat cu modelul si culoarea aleasa de dumneavoastra. Puteti crea un stil unic, original si un aspect incomparabil, admirat de catre cei din jur.

Exista disponibile pentru realizarea lui o gama foarte mare de modele, culori si texturi, de asemenea, datorita gamei mari de modele, texturi si culori, aceasta tehnica este considerata ca fiind una dintre cele mai flexibile optiuni atunci cand vine vorba de design.

Betonul amprentat este un material solid, rezistent la intemperii, umiditate si ger, asa ca nu va faceti griji pentru pastrarea aspectului. Acesta va dura un timp indelungat, mai ales daca este curatat cum trebuie cu apa si intretinut cu lac de calitate o data la doi ani.

Alegeti pentru casa dumneavoastra cel mai potrivit stil si creati un design care sa va reprezinte. Casa este cartea dumneavoastra de vizita, iar o fatada cu aspect deosebit, realizata din materiale de calitate va va oferi, cu siguranta, imaginea pe care o visati. Detalii: pe beton amprentat slatina.