Iată Avantajele Consumului De Cafea

Atentie iubitorii de cafea aici sunt un rasfat pentru tine. Mai exact, aici ajungem la toți acei părinți epuizați. Da, vorbim cu tine! Părinții sunt ca un cult religios. Se reunesc pentru a împărtăși idei și, în principiu, se plâng de bucuriile părinților. Cei care nu au copii nu observă de obicei această alianță, pentru că de ce ar face-o? Este de la sine înțeles că părinții sunt una dintre cele mai obositoare slujbe pe care o poate avea o persoană, dar totuși, trebuie să ne menținem jocul și să ne asigurăm că toți copiii noștri sunt fericiți și, cel mai important, în siguranță! Acest tip de concentrare nu se întâmplă peste noapte și atunci cafeaua devine noul nostru cel mai bun prieten.

Somn întrerupt

Când copiii sunt mici, de obicei se vor trezi de mai multe ori pe tot parcursul nopții. Asta înseamnă că ziua unei mame sau a unui tată începe de fapt la culcare. Până când soarele iese și începe ziua, acești părinți vor fi deja treziți de câteva ore! Este logic să aibă nevoie de mine pentru a-și spori energia. Nu este ca și cum ar putea merge mai departe și să facă un pui de somn, există o mulțime de lucruri de făcut înainte de 8 dimineața și acesta este doar începutul!

Creșterea copilului înseamnă a ne pune pe copiii noștri pe primul loc înainte de toate. Uneori, asta înseamnă să ne sacrificăm propria bunăstare fizică și mentală. Petrecem atât de mult timp și energie asigurându-ne că copiii noștri mănâncă alimentele potrivite pentru a le întreține pe tot parcursul zilei, încât avem tendința de a ne neglija. Când ne grăbim copiii pe ușă cu rucsacurile și prânzurile, sperând să ajungem la timp, uităm să mâncăm ceva noi înșine. Acolo o ceașcă de cafea poate salva ziua, cu siguranță este mai bună decât nimic.

Cu cafea, există vin și când vei fi părinte, vei înțelege asta. După o zi lungă de gestionare a nevoilor tuturor copiilor noștri și a activităților lor, este frumos sfârșitul zilei cu un pahar de vin, sau 2, sau 3 dacă ne simțim cu adevărat la limită. Ei bine, uneori, în mai multe ocazii, ne trezim după ce am băut poate prea mult vin, atunci când vine cafeaua și ne ajută să scuturăm sentimentul și să începem din nou toată ziua.Mai multe articole pe amalia blog