Capsule de cafea și beneficiile cafelei pentru sănătate

Capsule de cafea și beneficiile cafelei pentru sănătate Capsule de cafea și beneficiile cafelei pentru sănătate

Ce poate fi mai plăcut decât să îți începi fiecare zi cu o ceașcă de cafea de calitate care să te umple de energie cât să ai pentru întreaga zi.

De la cafeaua clasică la cea cu aromă de ciocolată, fructe sau whiskey. 

Probabil consumi  cafea în fiecare dimineață,  dar oare cât de câte ori te- ai gândit la beneficiile pe care această băutură le aduce sănătății tale.

Potrivit unor cercetări științifice, cafeaua are câteva impacte bune asupra sănătății atunci când este consumată în mod regulat dar nu în exces. 

De- a lungul timpului oamenii de știință au făcut numeroase studii pentru a vedea beneficiile cele mai consumate băuturi din lume -cafeaua. Au ajuns la concluzia că băutorii de cafea au un risc mai scăzut de a se îmbolnăvi  de boli grave.

Iată ce efecte benefice poate avea cafeaua asupra sănătății tale.

1. Îți poate ridica nivelul de energie și te poate ajuta să gândești mai productiv și eficient. Datorită cofeinei pe care o conține, cafeaua te poate face să te simți mai puțin obosit. Cofeina este absorbită de fluxul sanguin, fiind condusă către creier unde stimulează creșterea energiei și a atenției. Cafeaua îmbunătățește unele funcții ale creierului cum ar fi memoria, starea de spirit, timpul de reacție, vigilența.

2. Te poate ajuta atunci când vrei să slăbești.  Cofeina se găsește în foarte multe suplimente pentru arderea grăsimilor.  A fost dovedit științific că persoanele obeze care consumă cafea și încearcă să slăbească, v-or reuși mai ușor decât cele care nu consumă.

3. Îți poate îmbunătăți starea fizică. Cofeina crește nivelul de adrenalină în sânge pregătind corpul pentru efort fizic intens.

4. Scade riscul de diabet zaharat de tip 2. Milioane de oameni sunt afectați de această boală. Studiile arată că cei care consumă cafea sunt cu până la 50% mai puțin expuși la această boală.

5. Consumatorii de cafea au un risc mai scăzut de a avea boli precum Alzheimer sau Parkinson. A fost dovedit științific că cei care consumă cafea au un risc cu până la 65% mai scăzut de a avea Alzheimer și o reducere a riscului de 32 până la 60% de a se îmbolnăvi de Parkinson.

6. Îți poate proteja ficatul. Dacă ești băutori de cafea nu trebuie să îți faci griji de sănătatea ficatului tău, consumul a patru cuti de cafea  reduce riscul unei boli ale ficatului cu până la 80%.

Pentru a te putea bucura în fiecare dimineață de cafeaua ta preferată care îți încântă diminețile și te ajută să te trezești mai bine, îți pune la dispoziție până la 400 de tipuri diferite de cafea. Capsulele de cafea cu arome speciale care te vor face să te umpli de energie. Livrarea este gratuită dacă adaugi un coș produse de peste 150 RON.

Alege sortimentul preferat de cafea pentru dimineți cel puțin perfecte.