Tipuri de cafea pe care sa le incerci in viata asta

Asa cum un adevarat pasionat de vinuri va fi intrigat sa descopere in permanenta texturi, combinatii si arome noi, dorinta vasta de descoperire nu va lipsi nicin din viata unui pasionat de cafea. Cu atat mai mult cand, in zilele noastre, exista atat de multe soiuri de cafea si preparate derivate care te pot trimite cu gandul catre o noua lume senzoriala. Iata cateva sugestii inedite de cafea pe care un iubitor ar trebui sa le incerce cel putin o data in viata.

 

l  Irish cofee

Irish cofee este o cafea prezentata drept o combinatie dintre cafeaua clasica si un strop de wiskey cremos care-i ofera o aroma speciala, inedita. Bineinteles, cafeaua de acest tip din comert contine o pudra care imita acel gust al bauturii alcoolice.

 

l  Cafeaua cu scortisoara

Daca scortisoara nu lipseste de pe lista de preferinte gastronomice, iti garantam ca te vei indragosti si de acest tip de cafea. Este intensa, aromata si pe atat de parfumata.

 

l  Cafeaua cu caramel

Pentru o viata si mai dulce poti apela si la cafeaua cu caramel, o cafea fina si rafinata care te va cuceri de la prima gustare.

 

Daca si tie ti-au atras atentia aceste cafele, afla ca nu trebuie sa te chinui sa le prepari acasa, ci le poti achizitiona in acest format direct de pe rafturile magazinelor.