Greseli ce le putem face folosind cuptorul cu microunde

  • Sâmbătă, 21 August 2021
  • Diverse
Greseli ce le putem face folosind cuptorul cu microunde Greseli ce le putem face folosind cuptorul cu microunde

Microundele sunt fantastice! Sunt ceva între un cuptor umplut cu steroizi și un televizor care nu preia canale bune. Deși ridică ceea ce este fierbinte!

În timp ce toți folosim zilnic cuptor cu microunde, majoritatea dintre noi nu am citit niciodată un manual despre cum să folosim exact acest produs. 

Iată 5 greșeli obișnuite de care suntem cu toții vinovați atunci când vine vorba de supraîncălzirea mâncării noastre.

Nu vă acoperă mâncarea

Știu că știu, are sens că, dacă recipientul din cuptorul cu microunde este descoperit, acesta se va încălzi mai repede. Chiar dacă s-ar putea, veți plăti pentru acele 30 de secunde suplimentare „salvate”, trebuind să spălați interiorul cuptorului cu microunde atacat prin stropire. Vrei să afli o soluție? Pur și simplu acoperiți-vă mâncarea.

Nu folosiți containere sigure pentru microunde

„Îmi încălzesc mâncarea doar un minut, care este marea problemă?” Ei bine, mă bucur că ai întrebat, Tony. Datorită modului de funcționare al unui cuptor cu microunde, creșterea temperaturilor la aproximativ 212 ° F își are efectul pe recipientul de plastic în care ai pus mâncarea. Crede-mă, nu vrei să iei cina cu sos curat de reziduuri de plastic topit.

Nu aștept să mănânc

Suntem creaturi de satisfacție instantanee în zilele noastre. Este destul de dificil pentru noi să trebuiască să așteptăm două minute întregi pentru ca mâncarea să fie prăjită, dar de ce ar trebui să așteptăm să o mâncăm? Cercetările (și prin „cercetare”, vreau să spun, „oamenii obișnuiți au descoperit calea grea”) arată că așteptarea unui singur minut de la reîncălzire vă va salva de la arderea gurii. Răbdarea este o virtute; o gură arsă este o durere.

Nu aleg ce să cuptor cu microunde

„Vrei să spui că nu pot face totul cu microunde?” Ascultă, cu siguranță poți pune ceva acolo și poți spera la cele mai bune, dar nu spune că nu te-am avertizat. Ardeii iute, de exemplu, vor dura câteva secunde pentru a vă transforma bucătăria într-un nor de gaze lacrimogene. Ouăle crude nu sunt, de asemenea, compatibile cu cuptorul cu microunde - să spunem doar că cojile lor sunt și mai fragile sub o presiune imensă de căldură.

Nu mișcați mâncarea în jur

Chiar dacă microundele au o funcție rotativă care vă ajută să vă încălziți uniform alimentele, există încă pete care dor de căldură. Este recomandat să întrerupeți cronometrul și să mutați alimentele în vas pentru a vă asigura că fiecare parte a mesei dvs. primește căldura nucleară pe care o merită.