Gaseste perechea ideala dupa ochi

Gaseste perechea ideala dupa ochi Gaseste perechea ideala dupa ochi

... ochii negri,e pasional,viril si puternic. E insa detul de usor de suparat, fiind gelos si posesiv. Baietii cu ochii negri sunt tipi autoritari si nu sunt stabili intr-o relatie.Este adevarat ca sunt tipi marfa, dar sunt si foarte pretentiosi in alegerea partenerei.Au in sange riscul si aventura si pot avea accidente. Au suflet bun, dar nu este bine sa fie calcati pe bataturi. Le plac sporturile extreme si masinile decapotabile. Traiesc viata Ia cele mai intense cote.Nu accepta jumatati de masura in ceea ce fac, preferand totul sau nimic. Unii dintre ei pot fi fanatici suporteri ai unor echipe de fotbal. Sunt adevarati gurmanzi. Prefera mancarurile piperate si pizza. Deviza dupa care se calauzesc in viata este: "Traieste clipa".

... ochii caprui, e tandru, afectuos, dar putin cam emotiv. E sensibil Ia tot ce e frumos si da multa incredere partenerei, datorita felului lui protector de a se purta cu aceasta. Tipii din categoria asta sunt mai putin aventurieri decat tipii cu ochii negri. Sunt altruisti, optimisti si foarte blanzi. Daca vrei senzatii tari, nu in aceasta categorie trebuie sa-ti cauti partenerul. Sunt familisti convinsi si foarte traditionalisti. Greu accepta schimbarile. Nu sunt posesivi si sunt foarte permisivi. Le plac fetele genul copil si distractiile in grupuri mai restranse. Pentru ei nu conteaza cantitatea, ci calitatea. Nu sunt afemeiati, avand foarte putine relatii amoroase, de foarte multe ori, dar una singura care sfarseste fericit printr-o casatorie.

... ochii verzi, e impulsiv, coleric, dar foarte ambitios. Daca ai vreun gand cu un tip cu ochii verzi sa stii ca in specia asta sunt deosebuit de perseverenti. Sunt obisnuiti cu greutatile de tot felul si stiu cum sa le depaseasca. Au parte de multe relatii amoroase, fiind foarte dornici de a cunoaste cat mai multe fete. Le place enorm sa se distreze, nu le plac restrictiile de nici un fel, sunt marl amatori de jocuri de noroc si sunt nelipsiti de Ia chefuri si din discoteca. Le place sportul si fac o adevarata pasiune pentru fotbal. Sunt puternici si foarte atractivi pentru sexul frumos. Nu concep sa treaca vara fara sa fi mers la mare. Adora distractiile in aer liber, berea si femeile blonde.

... ochii albastri, e sentimental si romantic, dar cu picioarele pe pamant, mai mult decat cel cu ochii caprui. Tipii cu ochi albastri sunt tipi foarte de gasca si buni organizatori. Le place sa se ocupe ei de pregatirile viitorului chef al grupului sau de prieteni. Nu suporta smecheriile ieftine si neseriozitatea. Sunt pretentiosi, dar foarte stabili in cuplu. Doresc sa vada si sa cunoasca lucruri noi, dar in viata amoroasa dau dovada de stabilitate si fidelitate. Le plac brunetele inalte si cu parul lung. Sunt romantici si le place la nebunie sa faca surprize placute partenerei si celor dragi, in general. Tin Ia eticheta si pretind acest lucru si celor apropiati. Sunt buni amanati, dar au timpul extrem de limitat.

... ochii surf, e sigur un non-conformist si un indealist. Baietii cu ochi surf se joaca cu focul in viata de zi cu zi, placandu-le senzatiile tari, sporturile extreme si tot ceea ce le creste adrenalina. Iubesc riscul si masinile puternice. Le plac femeile nu neaparat frumoase, cat interesante. Nu tin la felul cum se imbraca, adoptand fie genul sport, fie cel practic. Sunt foarte schimbatori si capriciosi. Le place sa fumeze, sa bea o bere, chiar si tarie si nu rateaza nici o distracie. Viata alaturi de un astfel de tip nu este deloc usoara, dar merita sa fie traita, spun multe fete.