5 Sfaturi pentru a avea succes in cariera

5 Sfaturi pentru a avea succes in cariera 5 Sfaturi pentru a avea succes in cariera

Ați eșuat de câteva ori în carieră? Te-ai gândit vreodată care a fost motivul din spatele eșecului tău?

Nu vă faceți griji dacă sunteți încă în imposibilitatea de a obține o carieră de succes. S-ar putea să ezitați să o reporniți, dar nu uitați că eșecul este o pastilă amară pe care trebuie să o digerați pentru a urca etapele succesului. În schimb, ar trebui să încercați să vă alegeți greșelile majore care tind să vă saboteze succesul.

Iată cele 5 greșeli majore pe care trebuie să le evitați pentru a minimiza șansele de eșec și de recul în carieră.

Evita frica de a esua si vedeti cu un plan bun

Teama de a eșua va fi întotdeauna o barieră în calea succesului. Ai mari speranțe în tine. Fără a încerca din nou, cu siguranță nu veți da greș, dar nici nu puteți reuși, așa că este mai bine să ieșiți din zona dvs. de confort pentru a face față noilor provocări, stabilind în avans un plan bine gândit. Este mai probabil să reușiți dacă știți ce trebuie să realizați și ce direcție să urmați.

Nu stabili termene imposibile

Uneori stabiliți termene nerealiste și, dacă nu le respectați, s-ar putea să vă aflați într-o problemă uriașă. Este mai bine să țineți termene care pot fi îndeplinite din punct de vedere uman fără a exercita un stres de lucru insuportabil.

Nu fi egoist

A crede în capacitățile tale este mult de dorit pentru succesul în carieră, dar, a-ți micșora subordonații sau colegii este o abordare greșită. Permiteți colegilor dvs. să ofere sugestii și să se implice în munca în echipă. Acest lucru nu numai că vă va ajuta să gândiți în exterior și să creșteți productivitatea, ci și să diminuați concurența negativă și ostilitatea în cadrul unei organizații, care este una dintre cauzele eșecului în carieră.

Nu iti pune sanatatea in pericol

Sacrificarea sănătății mintale și fizice nu este cheia unei cariere de succes. De fapt, duce la stres și epuizare, provocând diverse complicații de sănătate. Acest lucru nu va duce doar la o imunitate mai slabă, ci va afecta și puterea de a lua decizii, ceea ce va face ca cariera ta să fie condamnată. Consumați mese nutritive la intervale corecte și luați pui de somn sau timp de auto-îngrijire pentru a vă crește productivitatea, împreună cu o viață lungă sănătoasă.

Nu fi aspru cu tine

Eșecurile în afaceri sunt cu siguranță posibile chiar și după o mulțime de considerații și un plan definit, dar a te învinui pentru eșec este o greșeală. Dacă te etichetezi ca un pierdut după ce ai eșuat în anumite momente, îți dai o licență de eșec în mod repetat. De ce? Pentru că îți scade nivelul de motivație și începi să gândești, să simți și să te comporti ca un eșec.

În concluzie, succesul și eșecul vin cot la cot. Nu puteți planifica să realizați una fără posibilitatea celeilalte. Dar, principalul lucru de luat în considerare este modul în care vă confruntați cu eșecurile. Un eșec nu înseamnă întotdeauna o carieră nereușită, dar este o oportunitate pentru tine de a învăța din greșelile și neajunsurile anterioare.