7 sfaturi pentru alegerea restaurantului perfect pentru nunta

  • Miercuri, 25 Decembrie 2019
  • Comunicații
  • Publicat de
restaurant-nunta-bucuresti restaurant-nunta-bucuresti

Cand va organizati nunta, precis sunteti in cautarea unui restaurant de nunta perfect. Sa-ti organizezi petrecerea de nunta la restaurant aduce, evident, numeroase beneficii, inclusiv o atmosfera distractiva, feluri de mancare delicioase, servicii exceptionale, decor incorporat etc. 

Toate aceste avantaje incluse adesea inseamna ca o nunta la restaurant vine cu anumite cheltuieli, iar voi trebuie sa luati in considerare anumite restrictii si detalii logistice inainte de a rezerva spatiul. Iata sapte lucruri pe care trebuie sa le stiti despre a avea o nunta la un restaurant.

Rezervari

Daca planuiti o receptie mare, va trebui sa rezervati intregul restaurant pentru toata noaptea. Pe de alta parte, daca aveti o nunta mai mica, este posibil sa inchiriati o camera privata sau un spatiu de luat masa partial. Discutati cu managerul de vanzari sau evenimente despre optiuni si asigurati-va ca rezervati restaurantul cu cateva luni in avans.

Preturi

Numarul de invitati nu este singurul factor care va afecta costul inchirierii restaurantului. Alti factori, cum ar fi data si ora, vor contribui, de asemenea, la pretul general. Restaurantele sunt de obicei cele mai aglomerate serile de vineri si sambata, care sunt de asemenea populare pentru receptiile de nunta. Deoarece restaurantul va trebui sa-si inchida usile pentru patroni pentru a gazdui o nunta de weekend, probabil ca te va costa mai mult decat daca ai rezervat un eveniment la mijlocul saptamanii. 

Decor

Un beneficiu major al receptiei unui restaurant: spatiul vine complet decorat. Cu cateva luni inainte de nunta, aveti nevoie de ceva timp pentru a examina interiorul restaurantului (de preferinta, sa va consultati si cu planificatorul nuntii si florarul). Daca estetica restaurantului nu se potriveste cu tema nuntii voastre, luati in considerare sa cautati in alta parte. Majoritatea restaurantelor va vor permite sa va aduceti propriile aranjamente florale si decoratiuni suplimentare, dar ar trebui sa va consultati mai intai planurile cu managerul.

Meniul

Una dintre cele mai mari avantaje ale alegerii unui restaurant pentru nunta este mancarea delicioasa pe care o pot servi. Intrebati managerul despre diferite optiuni pentru meniu, in timp ce unele locuri prefera un meniu fix sau limitat, altele vor servi un meniu standard pentru orice eveniment. 

Preferinte alimentare sau alergii pentru oaspeti

Daca stiti ca un numar dintre oaspetii vostri au alergii severe la alimente sau au anumite restrictii alimenetare, bucatarul unui restaurant este probabil in cea mai buna pozitie pentru a le acomoda cu usurinta. Consultati-va in avans cu bucatarul cu privire la orice alergii sau restrictii dietetice si intrebati daca pot prepara mancaruri potrivite pentru copii daca aveti un numar de copii la petrecere.

Tortul de nunta

Visezi la un tort de nunta cu mai multe niveluri? Daca apelati la o cofetarie pentru a crea tortul, restaurantul ar putea percepe o taxa in plus pentru servirea acestuia. Intrebati daca restaurantul poate furniza desert in schimb sau daca necesita colaborare cu un furnizor preferat.

Optiuni de divertisment

Doar pentru ca va sarbatoriti nuptialele la un restaurant nu inseamna ca nu puteti avea un ring de dans potrivit. Multe restaurante permit clientilor sa mute mesele si scaunele pentru a crea un ring de dans improvizat, atat timp cat urmati orice restrictii de zgomot existente. Ca un dezavantaj, totusi, s-ar putea sa nu vi se permita sa aduceti trupa sau DJ doar daca ati rezervat o parte din restaurant.