Fructe pentru o piele clară, strălucitoare și superbă

Fructe pentru o piele clară, strălucitoare și superbă Fructe pentru o piele clară, strălucitoare și superbă

Frumusețea vine cu sănătatea, iar sănătatea vine dintr-o dietă bună. Dacă visezi să ai fața anului, trebuie să începi să te gândești la fructe. Cu milioane de beneficii pentru întregul corp și organele sale, fructele proaspete vă vindecă celulele pielii și vă fac să arătați în mod natural mai tânăr și mai grațios

Cu toate culorile și aromele lumii, aceste 7 fructe sunt cel mai scurt tunel către o piele strălucitoare. Delicios pentru papilele gustative și delicat pentru pielea ta, acest aliment special combină diferiți nutrienți într-o masă obligatorie pentru o personalitate mai fericită, mai sănătoasă și mai frumoasă.

Mere roșii

Am citit deja și am înțeles de multe ori cum un măr pe zi îl ține pe doctor departe. Merele roșii și verzi predominant iubite pot fi, de asemenea, bune pentru merele de pe față, fiind o sursă bogată de vitamine A, B, C și E. De asemenea, nutrienții antioxidanți din mere protejează pielea de daunele celulare și pielea fructele ajută la echilibrarea uleiurilor pielii, previn uscarea, acneea, punctele negre și punctele albe cu o cantitate bogată de estrogen.

Marul este, de asemenea, bun ca aliment anti-îmbătrânire, deoarece conține elastină și doar cantitatea potrivită de colagen pentru a menține ridurile și cearcănele la câțiva kilometri distanță de fața ta.

Papaya este bogată în vitaminele A, C și magneziu. Sunt extrem de generoși pentru piele prin bogăția lor în carotenoizi. Carotenoizii au toate abilitățile de a vă proteja pielea de duritatea luminii solare. Cu cât este mai mare proporția acestor carotenoizi în țesuturile pielii, cu atât sunt mai protejate de soare. Papayele dizolvă rapid nutrienții și le stimulează fluxul în sânge care circulă în jurul corpului și vă hrănește pielea.

Pepeni, dragostea vieții noastre ne dă o piele moale strălucitoare și aceasta este cea mai bună veste pe care trebuie să o fi auzit până acum. Bea din când în când niște suc de pepene verde asigurându-te că rămâi crud. Nu aruncați pulpa, faceți o mască rapidă din ea și aplicați direct pe față pentru cele mai bune rezultate. Acești pepeni miraculoși sunt plini de vitamina A, B6 și C, împreună cu aminoacizi și licopen și toți acești super nutrienți oferă o piele sănătoasă.

Kiwi

Să vorbim mai întâi despre secretul potrivit căruia kiwii au mai multe vitamine ascunse în interiorul cojii în comparație cu pulpa. Sunt bogate în vitaminele C, E și antioxidanți care vă ajută să vă păstrați în siguranță de soare, să reduceți cearcănele și să luptați împotriva acneei. Compusul său antioxidant poate fi cel mai bine utilizat de femeile în vârstă pentru a menține ridurile departe.

Banane

Cea mai bună gustare de luat oriunde și peste tot, bananele sunt cele mai iubite pentru natura lor fără mizerie. La fel de ușor de apucat și mâncat, este, de asemenea, bogat în potasiu, fibre și vitaminele A și C. În plus, bananele pot vindeca vânătăile și pot fi folosite pentru a calma mușcăturile de țânțari. Tot ce trebuie să faceți este să frecați coaja de banană direct pe zona afectată și să vă bucurați de fructe în timp ce acesta continuă să facă minuni.

Căpșuni

Căpșunile protejează împotriva razelor UV și a hiper-pigmentării. Povestea nu se termină aici, ele încetinesc și procesul de îmbătrânire a pielii și sunt figuri puternice de acțiune antiinflamatoare. Toate acestea sunt posibile datorită bogăției sale în vitamina C, polifenoli și antioxidanți. Căpșunile atunci când sunt aplicate direct sau consumate crude, ajută la clarificarea tonului pielii.

Afinele

Foarte mici, cu beneficii mari - afinele sunt bogate în substanțe nutritive și o sursă fiabilă de vitamine A și C, împreună cu fibre și antioxidanți. Studiile arată că această boabă mică conține și mai mulți antioxidanți decât frunzele de ceai verde. Nu este vorba, afinele sunt bune și pentru persoanele care se luptă cu acneea și pentru persoanele în vârstă pentru a lupta împotriva procesului de îmbătrânire a pielii lor.

Fructele sunt o binecuvântare în felul lor unic. Reglează metabolismul și ne oferă energie pentru a face față zilei. Alături de numeroasele beneficii pentru sănătate, aceste șapte fructe contribuie la o piele sănătoasă și strălucitoare.

Data viitoare, în timp ce vă pregătiți farfuria de gustări, nu uitați să împingeți câteva fructe de pădure și banane în interior. Adăugați toate aceste șapte fructe pentru o piele mai frumoasă, un corp mai sănătos și o burtă mai mulțumită.

Rămâneți conectat pentru a obține mai multe articole conexe pentru o viață mai sănătoasă, mai frumoasă și mai bună.