Avocado este bun pentru Suflet

În zilele noastre există o tendință în creștere atunci când vine vorba de avocado. Restaurante cu avocado, înghețată cu avocado, smoothie-uri, gustări, așa-i așa! Totul este legat de avocado! Acest lucru nu a venit de nicăieri, ci pentru că cercetătorii au descoperit cât de incredibil este avocado pentru noi. Această mâncare este atât de cremoasă și delicioasă încât poate aduce un zâmbet pe fața oricui. Este un plus excelent pentru orice fel de mâncare pe care îl servești și are substanțe nutritive care îți vor îmbunătăți starea de spirit, cum ar fi serotonina și potasiul. Vă vor face să vă simțiți și să arătați bine, astfel încât data viitoare vă gândiți la ce doriți să mâncați, apoi asigurați-vă că încorporați avocado în planul de masă. Aici avem o listă de rețete, inclusiv avocado, care este absolut perfectă pentru dvs.

Smoothie cu avocado

Dacă aveți nevoie de un proaspăt ridicați-mă dimineața sau o gustare după antrenament, această rețetă este cea pentru dvs. Nu seamănă cu guacamolul și este aproape ca un sorbet! Are cantitatea perfectă de grăsimi sănătoase și vă va oferi impulsul de energie de care aveți nevoie. Puteți adăuga chiar și niște ciocolată pentru a face din ea o delicioasă delicioasă după cină.

Ingrediente:

½ cană cub de ananas congelat

2 cani de spanac proaspăt ambalat (sau 1½ cană de spanac congelat tocat)

1 avocado copt

1 banana congelata

¾ cană de lapte ușor de cocos (conservat sau dintr-o cutie)

3 linguri suc proaspăt de lime, plus ½ linguriță coajă

2 linguri pulbere de proteine ​​de vanilie Aloha

1 linguriță sirop de arțar sau îndulcitor la alegere

vârf de sare de mare

8 cuburi de gheață

Un strop de semințe de chia, opțional, pentru garnitură

Combinația dintre avocado și banane creează o textură groasă și cremoasă, fără lactate și delicioasă. Cu fructe congelate apoi și o picătură de sirop de arțar, de aici vine dulceața, pentru că hai un smoothie bun, fără o atingere dulce. Nu putem uita verdeața noastră sănătoasă, de aceea am inclus spanac pentru bebeluși și pudră de proteine ​​de vanilie.

Pudra în sine este încărcată cu ingrediente organice durabile, precum și cu omega 3 și 18 g de proteine ​​în doar 2 lingurițe! Completați-l cu niște semințe de chia dacă doriți acel pizzaz suplimentar.