Folie Transparentă Terasă

folie transparentă terasă folie transparentă terasă

 

Folie transparentă pentru terasă, foișor

Deoarece vremea se racește tot mai mult, spațiile exterioare pentru relaxare din perioada de vară sunt abandonate iar oamenii se retrag in camerele confortabile din casă.

 

Avem cea mai bună soluție pe care fiecare persoană o poate folosi pentru a se bucura de terasa exterioră chiar si atunci cand vremea nu mai este la fel de prietenoasă iar aceasta solutie se numește folie transparentă pentru terasă. Cu această folie  construim rulouri exterioare transparente, rulou transparent varianta simplă, panou cu bride, rulou transparent sistem zip.

 

Unde folosim folia transparentă sub formă de rulou

Închidem foișoare din lemn, verande, terase din fața casei, chioșcuri, terase din lemn. Folia transparentă este confecționată ca și model rulou cu tambur, panou cu capse pe contur și bride rotative. Aceasta are mai multe avantaje și fac ca veranda sau terasa ori balconul să fie utilizat și  iarna indiferent de temperatura de afară. Păstrează o temperatură plăcută și daca1 se folosește sursa de căldură se poate sta chiar în tricou. Folia transparenta are o grosime de 0,8 mm și este produsă în Grecia.Ca aceasta sa aibă rezistentă se lipește la cald și se aplică prelată mata1 pe contur.

 

Folia transparentă se fixează pe tambur și se rulează cu manivelă

După ce este lipită folia transparentă se montează pe tambur - ax, se fixează suporți de prindere și se împachetează. Vindem folie transparentă în București, Buzău, Brașov, Iași, Suceava, Galați, Focșani, Ploiești. Folie transparentă în Craiova, Slobozia, Slatina, Caransebeș, Folie transparenta închideri terase în Cluj, Timișoara, Baia Mare.

 

Ce este folia transparentă și ce preț are.

Este un p.v.c clar cu rezistență la temperaturi scăzute, care se folosește special pentru acoperirea și închiderea balcoanelor și foișoarelor din lemn, verandele din fața caselor. Atunci când nu dorești să închizi cu geam termopan balconul sau terasă ai varianta de al închide cu rulou din folie transparentă. Este ușor de manevrat, se fixează în  partea de sus și jos în două cârlige după care se tensionează folia, astfel ruloul stă întins. Acest sistem se montează foarte bine și totodată izolează de ploaie și zăpadă terasa. În acest fel ca proprietar de restaurant sau cafenea vei beneficia și de spațiul exterior în tot timpul anului.

 

Ce preț are folia transparentă și rulourile

Ofertele noastre se calculează individual pentru fiecare proiect în parte adică pentru fiecare rulou transparent sau panou cu bride. Poți folosi sistemele noastre fără probleme pentru o perioadă de maxim 8 ani. După care trebuie schimbată folia transparentă