Cauti cea mai eficienta folie de mulcire? Nu pierde reducerile online din aceasta toamna!

Cauti cea mai eficienta folie de mulcire? Nu pierde reducerile online din aceasta toamna! Cauti cea mai eficienta folie de mulcire? Nu pierde reducerile online din aceasta toamna!

Pentru culturi sanatoase si bogate, unul dintre cele mai importante accesorii din arsenalul unui fermier e renumita folie mulci, cea mai avantajoasa solutie tehnica in conditii climatice severe. Cu ajutorul acestei folii, culturile vor face fata cu brio ploilor abundente, nu doar secetei. In plus, impiedica aparitia tuturor burienilor si mentine umiditatea optima la nivelul solului.

Atat pentru gradinile cu legume, cat si pentru cele cu fructe, folia profesionala este absolut necesara, inclusiv in aceasta perioada in care umiditatea este constanta. Prinde reducerile de toamna din magazinul online care te asteapta cu preturi foarte mici!

 

Mulcirea se face si toamna, nu doar primavara si vara: iata cu ce avantaje vine acest procedeu

In functie de tipul de recolta, mulcirea se face in anumite sezoane din an. Fie partial, fie total, ea se poate folosi pentru a proteja fructele si legumele, ce au nevoie de un grad ridicat de protectie. Cel mai frecvent, mulcirea se face toamna si primvara, dar exista cazuri cand e necesara chiar si pe perioada verii. Avantajele pe care le asigura aceasta solutie tehnica extrem de avantajoasa din punct de vedere al costurilor sunt:

pastreaza gradul optim de umiditate in sol;

protejeaza plantele de daunatori si de aparitia bolilor;

lupta impotriva buruienilor nedorite, impierdica aparitia lor;

diminueaza excesul de apa care poate ajunge la radacina plantei;

impiedica atingerea solului pentru plantelor afectate de acest lucru;

nu dauneaza plantelor, dar nici organismului uman dupa ingerarea lor;

montajul se realizeaza extrem de simplu, nu sunt necesare procedee speciale;

retul este unul foarte accesibil, spre deosebire de alte solutii utilizate, iar acum ai discount.

 

Folia neagra si folia alba transparenta: cele mai folosite produse in agricultura

Exista doua categorii de folii utilizate frecvent in practica. Prima tipologie, folia neagra, profesionala, de mulcire e recomandata pentru culturile de plante specifice sezonului cald. Nu se utilieaza in sere sau solarii, intrucat tine solul rece. Un avantaj pe care il asigura aceasta folie este impiedicarea evaporarii apei din pamant.

Pe timp de seceta, se remarca o crestere a productivitatii cu un procent de pana la 15%, datorita acestui accesoriu ieftin. Cea de-a doua categorie este folia alba, transparenta, care se poate folosi si toamna. Impiedica in mod proactiv cresterea buruienilor si indeparteaaza insectele daunatoare. Se foloseste atat pentru culturile de legume sau fructe, cat si pentru flori. Grosimea este scazuta, de 15 microni, iar preturile extrem de avantajoase. Aceasta folie este produsa de materiale extrem de calitative.

 

Reduceri avantajoase: 33% la folie mulci alba transparenta. Nu rata ofertele de la RegalFermierul.ro!

Gasesti plasa de umbrire aici, folia de mulcire perfecta dar si alte produse din acesata arie de activitate.. Magazinul Regal Fermierul aflat la distanta de un click vine in intampinarea ta cu cele mai bune preturi la o categorie larga de produse: de la ingrasaminte si pesticide, la ghivece, cazi, butoaie, sisteme de folii profesionale, si chiar utilaje agricole.

Ai cele mai bune preturi la RegalFermierul.ro, un magazin cu o comunitate impresionanta de clienti. In acest moment, ai 33% discount la folie mulci transparenta si 26% discount la folia neagra. In plus, in maxim 3 zile de la comanda produsele ajung direct la tine acasa. La comenzi de peste 2000 RON primesti un voucher cadou de 200 RON, si ai oricand parte de suport tehnic, daca suni la acest magazin.

 

 

Date de contact:

Tel:  0769493825 / 0336 802 328

E-mail: [email protected]