Prinde reducerile la cele mai bune accesorii pentru sistemele de picurare. Alege intelept

Prinde reducerile la cele mai bune accesorii pentru sistemele de picurare. Alege intelept Prinde reducerile la cele mai bune accesorii pentru sistemele de picurare. Alege intelept

Orice agricultor are in „arsenalul” sau o instalatie de picurare. Contribuie la obtinerea culturilor bogate, combate seceta si, bineinteles, usureaza munca de pe teren. Ai aflat? In aceasta perioada sunt reduceri bune la accesorii de irigatii.

Banda pentru sisteme picurare si instalatia de tip tub se gasesc la preturi mai mici in acest sezon, in anumite magazine online. Pregateste-te din timp, ca un bun gospodar, si prinde ofertele! Asigura-te ca in noul an ai echipamentul potrivit pentru cele mai bogate recolte. Cu mai multe detalii, venim in intampinarea ta cu acest articol, care te invata cum, ce si de unde trebuie sa cumperi. Afla mai multe detalii importante cu privire la sisteme picurare.

 

Banda sau tub – ce alegi? Accesorii diverse pentru sistemele de irigatii

Scopul principal al unei instalatii de irigare este sa ofere cantitatea suficienta de apa pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a recoltelor. Dintre cele mai importante accesorii pentru aceste instalatii fac parte: banda pentru sistemele de irigatii si tubul pentru instalatiile de acest tip. Ambele tipuri de accesorii sunt la fel de recomandate de specialisti. Alegerea lor tine, insa, de preferintele agricultorului: buget, tip de recolta sau – pur si simplu – opinii personale.

Daca tubul se prezinta sub forma unui furtun, banda de irigatie are un picuratur plat, numit duza. Cea din urma dispune de sisteme de autocuratare, ce reduc acumularea de sedimente chiar si la presiuni de exercitiu scazute. Intotdeauna banda se monteaza cu duzele in partea superioara. Chiar daca este o varianta aflata in topul preferintelor agricultorilor, asta nu inseamna ca instalatiile cu tub sunt de neglijat. Din contra! Profita de pretul redus la ambele accesorii!

 

Cand au aparut si de ce apelam astazi la sisteme de irigatii

Pe timp de seceta, un sistem performant pentru irigare este o solutie salvatoare. Dar nu numai! Daca vrei sa oferi plantelor cantitatea necesara de apa pentru a se dezvolta armonios, ai nevoie de o astfel de instalatie care te aduce in randul agricultorilor moderni. Ei bine, irigatia se poate face in mod periodic, dupa anumite termene pe care le-ai stabilit. Atat pentru suprafate extinse, cat si pentru arii restranse, un sistem de irigatie este o solutie profesionala.

Se spune ca primele instalatii de acest tip au aparut in anii 6000 i.Hr, in Mesopotamia si Egipt, pentru recoltele de cereale. In anii 800 i.Hr, de pilda, persii au dezvoltat sisteme de irigat folosite pana in zilele noastre in Asia si in nordul si centrul Africii. Aceste sisteme implicau fantani verticale si tunele in pamant care colectau apa din panza freatica. Abia din secolul 20, insa, putem vorbi de pomparea apei. Odata cu aparitia motoarelor diesel si electrice, sistemul de irigatie s-a dezvoltat.

 

Cele mai bune sisteme si instalatii de irigat: prinde reducerile de la RegalFermierul.ro

Printre cele mai serioase medii de achizitie de pe piata face parte RegalFermierul.ro, un magazin online dedicat in exclusivitate agricultorilor moderni. Nu exista accesoriu esential pentru culturi agricole si gradinarit pe care sa nu il gasesti in oferta acestui magazin, la un pret foarte bun.

RegalFermierul.ro se bucura de feedback-ul pozitiv al sutelor de clienti, nu intamplator. Ofertele se tin lant, inclusiv aici, la instalatii de irigat, in acest mediu de achizitie lansat de legumicultori cu experienta. Colaboreaza cu cei mai mari producatori, dar ofera – in mod constant – reduceri pentru toti cei pasionati de agricultura.

Date de contact:

Tel:  0769493825 / 0336 802 328

E-mail: [email protected]