Acoperiș retractabil terasă

Acoperiș retractabil Acoperiș retractabil

Sisteme moderne pentru acoperirea teraselor.

Sisteme de acoperișuri cu pergole retractabile electrice.

Eurotenda Paradise produce în propria fabrică diferite modele de acoperișuri pentru terase, acoperișurile noastre sunt retractabile confecționate din lamele de aluminiu sau din prelată impermeabila. De obicei vin fixate de terasa caset și sprijinite pe stâlpi de susținere în fată. Sistemele de acoperișuri au încorporat jgheab de colectare a apei și se dreneaza1 automat prin stâlpii de susținere din fată. Tot aceste modele denumite  acoperiș retractabil se pot produce pe structură de susținere independentă, asta însemnând cu un rand de stâlpi în fată și unul în spate. 

Pergola Persa acoperiș retractabil din aluminiu

Vorbiînd strict de modelul pergola persa ecesta este complet din aluminiu și este compus: stalpi de susținere în partea din față de aluminiu cu grosimea de 120mm x120mm. Stâlpii sunt legați între ei de un jgheab de colectare a apei de pe acoperiș. Acoperișul retractabil este format din ghidaje de culisare și lamele de aluminiu cu lățimea de 25 cm . Fiecare lamelă este umplută cu spumă poliuretanică pentru izolație la frig în perioada de iarnă. toate lamele sunt prevazute cu garnituri pentru etanșare. Acoperișul retractabil denumit pergola persa este acționat electric cu motor și telecomandă. Pergola Persa rezistă la încarcari mari de zapadă. Acesta a fost proiectat special pentru utilizare și în perioada de iarnă. 

Pergola Star acoperis retractabil din prelată impermeabilă

Când dorești să utilizezi prelata din primavara pană toamna târziu acest model este suficient. Pergola Star este confecționată din prelată impermeabilă rezistentă la vânt puternic și ploaie. Pergola este compusă din structură de aluminiu  și ca parte de acoperire este poliplan Blockout cu protecție ultravioletă 100%. Acest acoperiș retractabil model Star.

Modelul se confecționează la dimensiuni mari. Un singur modul poate acoperi pană la 80 mp. Acționarea modului se poate face cu un singur motor.  Sistemele de pergole retractabile au fost testate în condiții aspre de vânt și ploaie. Toate sistemele de pergole pentru terase au trecut testele cu brio. Acest lucru se datorează aliajelor din care sunt construite pergole eurotenda paradise Puteți utiliza pergole noastre  mulți ani fară nici o revizie.

Cum aleg un acoperiș retractabil pentru terasa casei.

Trebuie să țineți cont de mai multe aspecte. Trebuie să stiți dacă aveți în plan ca să utilizați terasa și iarna, în această situație trebuie să proiectați execuția pergole în așa fel ca ea să poată fi închisă în plan vertical și cu rulouri transparente confecționate cu folie specială pentru terasă. Trebuie să aveți în vedere că vă trebuiesc și grinzi laterale pentru a nivela latura la drept. Partea de jos se va închide cu rulouri transparente cu folie, iar triunghiul care rezultă se va face o parte fixă cu sticlă securizată.