5 motive pentru a alege soluțiile durabile pentru acoperiș oferite de RoofArt România

5 motive pentru a alege soluțiile durabile pentru acoperiș oferite de RoofArt România 5 motive pentru a alege soluțiile durabile pentru acoperiș oferite de RoofArt România

RoofArt România, unul dintre cei mai longevivi și cunoscuți producători de țiglă metalică și sisteme pluviale din țara noastră, îți pune la dispoziție și în acest sezon o gamă variată de produse și servicii de calitate, la prețuri corecte.

Începând cu țiglă metalică, sisteme pluviale, tablă fălțuită pentru acoperiș și fațade, accesorii și încheind cu servicii de reparații/înlocuire acoperiș, montaj țiglă metalică și sistem pluvial, la RoofArt găsești toate elementele de care ai nevoie pentru a te putea bucura de un acoperiș rezistent, estetic și durabil.

Și pentru că nu ne dorim să îți spunem ce să alegi, așa cum te-am obișnuit deja, în cele ce urmează îți oferim câteva argumente și informații necesare pentru a lua cea mai bună decizie pentru locuința ta.

1. Cea mai bună țiglă metalică de pe piață, din oțel suedez SSAB

Știm cât de importantă este investiția într-un acoperiș de calitate, care să reziste ani de-a rândul, prin urmare nu facem niciun compromis atunci când vine vorba de calitatea sistemelor de învelitori pe care ți le punem la  dispoziție pe roofart.ro.

Cu o garanție extinsă până la 40 de ani, acoperiri de vopsele pe bază bio (patentate și conforme cu legislația europeană din domeniu), tratamente anticoroziune și de menținere a  culorii pe o perioadă foarte mare de timp, țigla metalică Umbrella® răspunde chiar și exigențelor celor mai pretențioși cumpărători.

În plus, îți punem la dispoziție două variante:

Tiglă metalică cu prinderi ascunse (formată din panouri cu două module);

Tiglă metalică clasică (panouri cu o lungime maximă de 12 module).

De asemenea, poți alege diferite tipuri de materie primă:

Tiglă metalică din clasele Mat Premium și Mat Superior (realizată, așa cum aminteam anterior, din oțel nordic SSAB);

Tiglă metalică din clasele Mat Extra, Mat Structurat și Lucios Standard.

2. Sisteme pluviale Scandic®, marca inovației pe piața din România

Sistemele pluviale comercializate de RoofArt România combină funcționalitatea, durabilitatea și un aspect estetic deosebit, care va amplifica aspectul plăcut al oricărei locuințe, fie că este construită în stil modern sau într-un stil mai clasic.

Sistemul pluvial este produs în trei game:

Scandic® Zincat;

Scandic® Color;

Scandic® Cupru.

Dincolo de existența acestor trei game din care poți alege, cei peste 40 de ani de teste extinse, în locații din întreaga lume, au demonstrat că oțelul SSAB (din care este realizat sistemul pluvial Scandic®) rezistă chiar și în cele mai aspre condiții climatice (fie că vorbim de vânt puternic, furtună, apă sărată, gheață, radiații UV sau umiditate ridicată).

În plus, acest tip de sistem pluvial este considerat o inovație pe piața din România atât datorită caracteristicilor tehnice enumerate mai sus, cât și datorită recenziilor favorabile primite de-a lungul timpului din partea celor care l-au achiziționat.

RoofArt oferă spre achiziție sistemul pluvial Scandic® alături de garanții extinse: 15 ani pentru menținerea culorii și 30 de ani pentru coroziune.

3. Tablă fălțuită premium - pentru acoperiș și fațade

Un acoperiș din tablă fălțuită este una dintre cele mai bune investiții pe care le poți face pentru locuința ta, atât din punct de vedere al rezultatelor vizibile pe termen scurt, cât și din punct de vedere al rezultatelor pe termen lung.

Acest tip de acoperiș este ideal atât pentru construcțiile moderne, contemporane, cât și pentru cele vechi, de patrimoniu, cu o bogată istorie în spate. În plus, tabla fălțuită RooArt utilizează tehnologia GreenCoat PLX BT a producătorului scandinav SSAB, cu alte cuvinte produsul este vopsit cu ajutorul unei tehnologii ecologice patentate și conforme normelor în vigoare, eco-friendly.

Ideală pentru acoperișuri cu orice înclinație, cu montaj realizat fără a perfora suprafața de tablă, extrem de maleabilă chiar și la temperaturi negative, durabilă, eco-friendly și cu caracteristici tehnice premium, tabla fălțuită de la RoofArt te va ajuta să construiești un acoperiș care să reziste ani și ani de-a rândul.

4. Accesorii de calitate, compatibile cu sistemul de învelitoare ales

Atunci când vine vorba despre acoperișuri, cei mai mulți dintre noi se gândesc în primul rând la materialul din care va fi realizat acoperișul. Un sistem complet de învelitoare trebuie să includă, însă, și accesoriile potrivite. Fără accesorii pe măsură, funcționalitatea acoperișului ar putea fi compromisă, prin urmare acesta va necesita reparații și noi investiții.

Tot aici găsești accesorii de la același producător, prin urmare nu vei mai avea grija compatibilității cu sistemul de învelitoare ales. În plus, acestea sunt realizate din aceeași materie primă de calitate, prin urmare durata lor de viață este una foarte mare.

5. Reparații/înlocuire acoperiș: servicii complete și profesionale

RoofArt îți vine în ajutor și atunci când ai nevoie de lucrări de întreținere sau de înlocuire a acoperișului. Odată cu trecerea timpului, acoperișul se poate șubrezi sau poate suferi modificări (atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic). Așadar, pentru a nu periclita întreaga structură a locuinței, vei avea nevoie de lucrări de reparație mai mici sau mai mari, în funcție de particularitățile tehnice ale locuinței tale, dar în funcție de necesitățile imediate ale acesteia.

RoofArt oferă consultanță și soluții tehnice pentru acoperișuri care au nevoie de reparații sau de înlocuire și, la cererea ta, lucrările pot fi efectuate inclusiv prin intermediul echipelor de montaj partenere.

Despre RoofArt România

RoofArt România, companie înființată în Brașov, face parte din Grupul de companii RoofArt, prezent în 11 țări din Europa și cu o experiență de aproape 20 de ani pe piața soluțiilor pentru acoperișuri durabile.

RoofArt a câștigat și menținut încrederea cumpărătorilor timp de aproape două decenii atât prin oferirea unor soluții durabile, cât și prin investiții continue în asigurarea unui nivel de calitate superior (de la materia primă folosită pentru producția sistemelor de învelitori/sisteme pluviale/accesorii și până la liniile de producție și utilajele profesionale folosite pentru realizarea acestora).

Fondată, așa cum aminteam anterior, în urmă cu aproape 20 de ani, în anul 2001, RoofArt a devenit unul dintre principalii jucători de pe piața companiilor care oferă soluții durabile pentru acoperișuri, punând la dispoziția celor interesați țiglă metalică, sisteme pluviale și accesorii specifice la prețuri competitive și corecte.

Descoperă toate produsele și serviciile RoofArt pe roofart.ro!