Florale Distractive De Adăugat Peisajului Dvs.

Încercați să vă luminați puțin grădina în acest sezon? Ei bine, avem plantele perfecte pentru ca tu să introduci un pic de culoare proaspătă în peisajul tău. Aceste flori frumoase vă vor înveseli curtea și vor crea un aspect atât de distractiv în general.

 

Mazare de sudoare

Acest floral înflorit de primăvară este parfumat și oferă accente de culori pastelate pentru a lumina ziua oricui - cu roz, purpurii și albi, această plantă crește până la 3 picioare și vă va pune pur și simplu un zâmbet pe față. Această floare va oferi peisajului dvs. o senzație de italian, originile sale fiind italiene și cipriene și oferă un aspect abundent în același timp.

VIBE 'Aprindere Violet'

Acest hibrid Salvia și jamensis nu este doar distractiv, ci mai degrabă electric. „Vibe” este cu adevărat cuvântul potrivit de folosit, deoarece florile de primăvară și vară îți vor umple marginile florilor și se vor descurca cu călduri intense. Acest lucru va aduce viață în grădina dvs., deoarece hrănește albine, colibri și fluturi. Vibrant și o atracție.

Lavandă

Această plantă este favorita noastră. Cu parfumul său magnific și senzația abundentă, vă va transporta peisajul în mediul rural într-un minut. Lavanda atrage o mulțime de albine, dar planta luxuriantă merită cu adevărat. Cea mai bună parte este să o puteți folosi în gospodărie și chiar în baie din când în când. De asemenea, este ușor de cultivat și este foarte bine folosit într-un sertar pentru șosete.

Moch Orange

Aceasta este o abordare mai subtilă a florilor, cu floarea albă limpede, care are un centru galben, nu vă puteți abține să nu vă simțiți în largul lor. Tufișul atrage multă atenție atunci când înflorește și poate ajunge până la 10 picioare. Vă sugerăm să plantați acest lucru aproape de curtea dvs. sau lângă o alee, astfel încât să poată fi întâlnit cu ușurință și să adăugați acel plus extraordinar peisajului dvs.