Idei de iluminat exterior pentru curtea si gradina ta

corp de iluminat exterior pentru casa si gradina - felinar exterior corp de iluminat exterior pentru casa si gradina - felinar exterior

Am pregatit o serie de idei de exceptie pentru iluminatul curtii si al gradinii tale. Cu totii suntem in pana de idei uneori sau avem atat de multe idei incat nu stim pe care sa le alegem. De aceea, ideile noastre sunt formulate ca niste sfaturi de care sa tii cont in momentul in care iti alegi corpurile de iluminat pentru curtea si gradina ta. In plus, iti vom oferi si cateva exemple de corpuri de iluminat, pe care le poti achizitiona de pe etdmall.com

Flexibilitate

Cheia pentru un iluminat de succes al gradinii este flexibilitatea. Corpurile de iluminat exterior cu LED-uri sunt ideale, deoarece pot fi adaptate cu usurinta pentru a se potrivi cu schimbarile de anotimpuri si pentru a pune plantele in evidenta. 

Spre exemplu, corpurile de iluminat  Proiector 1 Bec Gu10 Led Negru 'Nema 1' permit luminarea eficienta a peisajului exterior, iar in acelasi timp nu iti permit sa nu te simti vinovat de consumul de energie produs. Reprezinta solutia ideala pentru orice tip de curte si casa. 

Siguranta

Fa pasi mici in iluminarea gradinii tale - din considerente de siguranta, precum si estetice. Noi iti recomandam corpuri de iluminat precum Al-Wl Aufwarts Schwarz 'Comunero 2' sau Al-Wl-1 Schwarz-Klar-Sat-'Canove' incastrate in peretele lateral al casei - sunt solutii ideale atat pentru iluminat, cat si pentru crearea unei atmosferi minunate in curte. In plus, asigura siguranta, pentru ca reduce riscul ca cineva sa se impiedice. 

In mod alternativ, pentru un efect de iluminare instantanee de gradina, foloseste lumini de noapte in suporturi de sticla mici, care ofera o modalitate destul de buna de a ilumina o scara sau un zid mai mic.

 Aleea

Ia in considerare modul in care va arata noaptea partea din fata a gradinii tale. Aceasta parte estetica e foarte importanta, pentru ca gradina din fata casei tale este primul lucru pe care prietenii si vecinii tai il vad. 

Foloseste corpuri de iluminat pentru a lumina puncte cheie din curtea ta, cum ar fi copacii, fatada, pentru a oferi o primire calduroasa celor care ajung in curtea ta. 

Asigura-te ca eviti luminile foarte dure, care ofera peisajului un aspect aspru. Opteaza, mai degraba, pentru lumini calde.    

Puncte cheie din curte

Dupa cum am mentionat si in paragrafele anterioare, este foarte important sa pui accente de lumini pe anumite elemente cheie din curte, cum ar fi copaciii sau diverse elemente decorative. 

La fel se aplica si in caul iluminatului interior - ofera un plus de frumusete sa pui accentul pe elementele mai frumoase din casa, care sa iti fure ochii. 

Corpuri de iluminat discrete

Atunci cand vorbim de acestea, ne referim cu precadere la acele corpuri de iluminat care pot fi instalate direct in pamant si sunt folosite de cele mai multe ori pentru a ilumina aleile. 

Pamantul sporeste eleganta, atmosfera si vizibilitatea punctelor cheie din curtea ta. Deoarece sunt ascunse in curte, in pamant, efectul luminii naturale este ceea ce iese în evidenta. In general, acest tip de corpuri de iluminat este folosit pentru a pune accent pe arbori si copaci. Un bun exemplu de corpuri de iluminat de acest gen sunt corpuril de iluminat exterior Al-Stl-1 Anthrazit 'Propenda' si corpurile de iluminat exterior Al-Sockel-1 E27 Schwarz-Weiss 'Paulo'. Toate corpurile de iluminat despre care am vorbit in acest articol, pot fi gasite pe site-ul nostru.