10 filme care-ti pot face relatia mai solida

10 filme care-ti pot face relatia mai solida 10 filme care-ti pot face relatia mai solida

Se pare ca, filmele care se concentreaza in jurul relatiilor, ajuta cuplurile sa faca fata problemelor de care se lovesc, mult mai bine decat daca ar merge la consiliere. Tot ce au de facut este sa vizioneze impreuna un film si sa discute despre impresiile lasate, dar si cum ar asocia filmul vietii lor.

Iata o lista cu 10 filme erotice care te vor ajuta sa mentii relatia mai solida.

Husbands and Wives (1992). O drama extrem de puternica despre doua cupluri care trec prin dificultati, experimentand un numar mare de dezamagiri. Mariajele ajung sa ia sfarsit, scandalurile si conflictele erup, iar in urma acestor  dificultati, Woody Allen, director al filmului, incearca sa raspunda unei intrebari foarte importante: se poate ca mariajul sau dragostea sa fie intotdeauna armonioase?

Blue Valentine (2010). In urma cu mult timp, Dean si Cindy se indragostesc, formeaza un cuplu insa, in ultimii ani sentimentele lor nu mai erau atat de intense, acestea reducandu-se la a nu mai simti nimic unul pentru celalalt. Acest lucru va putea fi observat de-a lungul filmului, unde sunt prezentate evenimente si detalii din viata lor de zi cu zi. Insa, printre toate aceste probleme, trebuie intotdeauna si ne amintim ce ne-a facut sa ne indragostim de persoana respectiva la inceputul relatiei.

Before Sunset (2004). Inainte de a viziona acest film este ideal sa te uiti la Before Sunrise, care a fost lansat inainte de acest film cu noua ani. Povestea arata cum unele persoane au la dispozitie doar cateva ore pentru a lua cele mai importante decizii din vietile lor.

Who’s Afraid od Virginia Woolf? (1966). De-a lungul mariajului lor, George si Martha s-au studiat si au incercat sa descopere cat mai multe lucruri unul despre celalalt pentru a nu se plictisi si pentru a-si mentine un interes reciproc. Toata aceasta poveste include, mai degraba, un joc psihologic format de cuplu.

The Story of Us (1999). Ben si Katy sunt impreuna de 15 ani, au impreuna doi copii minunati si job-uri interesante insa, relatia lor trece printr-o perioada cruciala. In ciuda acestor neintelegeri, tot ele sunt cele care ii apropie si mai mult, iar filmul incerca sa arate ca, in cele mai multe cazuri, nicio parte dintr-un conflict ce are loc intr-un mariaj nu are dreptate sau nu greseste in proportie de 100%.

2 Days in Paris. Un cuplu ajunge in Paris pentru a-si vizita rudele si, de asemenea, pentru a iesi din rutina zilnica. Insa, femeia, nascuta in Paris, intalneste cativa fosti iubiti cu care sotul ei face cunostinta. Filmul este unul amuzant si incearca sa arate ce se poate intampla cand doua persoane care formeaza un cuplu provin din culturi diferite.

The Notebook (2004). Povestea din acest film se concentreaza pe dragostea a doi tineri care par ca se cumpleteaza perfect. Insa, viata pare ca intotdeauna are ceva pregatit, iar calea spre fericire este extrem de lunga. Ei bine, toate amintirile sunt scrise intr-un jurnal, iar ani mai tarziu, acesta este tot ce ramane din ceea ce au avut cei doi. Este o poveste extrem de romantica care vorbeste despre dragostea eterna.

5x2 (2004). O poveste a unui cuplu modern care este spusa prin cele cinci episoade ale vietii lor de cuplu.  Trecerea actiunii se face de la sfarsitul, la inceputul relatiei adica, de la divort, pana la prima lor intalnire, iar pe acest drum, putem observa greselile pe care cei doi le fac.

Two for the Road (1967). Un film extraordinar cu Audrey Hepburn despre un cuplu care pleaca spre mare pentru a incerca sa-si salveze mariajul. Filmul a fost conceput in jurul ideii ca partile triste, dar si cele amuzante se potrivesc perfect intr-o relatie.

Amour (2012). O poveste incredibila despre dragostea adevarata si devotamentul sincer si cum cele doua ne pot acompania pana la batraneti Anna si Georges  au varsta de 80 de ani, iar in acea perioada, Anna se imbolaveste. Odata cu aceasta boala, Georges nu poate suporta ideea de a-si vedea marea iubire in acea stare, acesta renuntand la job-ul sau petrecandu-si timpul alaturi de dragostea sa.