Cum ne condimentam relatia de cuplu

Cum ne condimentam relatia de cuplu Cum ne condimentam relatia de cuplu

Exista foarte multe modalitati de a ne condimenta viata sexuala. Da, este adevarat ca nu foarte multe persoane au curajul de a iesi din zona de confort si rutina a vietii sexuale, insa multi au depasit cu mult orice bariera a sexualitatii. impulzus.ro iti prezinta cateva modalitati de a condimenta relatia de cuplu.

Sexul in masina s-ar traduce prin adrenalina si pasiune maxima. Dar pe cat de incitant poate fi sexul in masina pe atat de inconfortabil, penibil si riscant poate fi.

Spatiul este foarte mic si ne putem lovi intr-una pana ne piere orice chef.

De aceea exista pozitii speciale pentru sexul in masina: “trambulina”, “ajutor”, “oglinda”, “instructorul auto”, “comoara ascunsa” dar si pozitii sexuale pe masina: “podul” si “roaba”.

Sexul in masina mai ales in locurile publice se amendeaza, de aceea poate fi un pic cam riscant.

Daca se gaseste pozitia sexuala ideala pentru fiecare dintre cei doi parteneri, devine foarte incitant.

Pozitia “oglinda” este una dintre cele mai comune pozitii pentru sex in masina. Poate fi chiar una romantica, plina de sensibilitate. Barbatul sta pe locul soferului, exact asa ca si cum ar conduce, iar partenera in bratele lui, cu fata la el. Avantajul acestei pozitii sexuale este acela ca cei doi se pot saruta, mangaia si au un foarte bun contact vizual.

Sexul in masina devine incomod si chiar stresant numai daca nu se gaseste pozitia potrivita. Se pot evita micile neajunsuri provocate de loviturile de capota sau volan.

Pozitia “ajutor” este si ea foarte comuna pentru sex in masina. Este o pozitie foarte incitanta si plina de adrenalina, deoarece penetrarea este foarte profunda. Este asemanatoare cu doggy. Mai exact e doggy pe bancheta din spate. Nu este o pozitie indicata partenerilor foarte inalti sau ceva mai plinuti. Femeia sta in genunchi pe bancheta din spate, se poate sprijini cu mainile de portiera. Este o pozitie care ii ofera barbatului un unghi vizual foarte incitant.

“Trambulina” este varianta pozitiei “misionarul” insa pentru sex in masina. In acest caz scaunul din fata trebuie dat foarte mult pe spate, deoarece femeia trebuie sa isi sustina putin corpul in maini. Ea sta pe scaunul din fata, cu mainile trebuie sa isi ridice putin corpul, impingandu-se in bancheta din spate. La fel ca in cazul pozitiei “oglinda” partenerii se pot mangaia, saruta. Este o pozitie romantica, incitanta, deoarece exista un puternic contact sexual.

Sexul in masina poate fi privit si ca o simpla aventura, nu neaparat ca un condiment pentru relatie. Cel putin in celelalte tari, foarte multi oameni au acele one night standuri in masina. Este mult mai practic si mai usor.

Pentru multi este mult mai incitant deoarece exista pericolul de a fi descoperiti.

Se poate face sex atat in masina cat si pe masina. Pozitia “podul” este cea mai cunoscuta pozitie sexuala pentru sexul pe masina. Este in mod evident foarte riscant. Se mai numeste si “lumanarea” deoarece femeia se asaza pe capota masinii si isi ridica picioarele in lumanare. Ca si in cazul pozitiei “ajutor”, penetrarea este extrem de profunda. Barbatul isi penetreaza pe la spate partenera. insa trebuie in acelasi timp sa o si ajute sa isi tina picioarele ridicate. De asemenea si barbatul este norocos, avand un unghi vizual extrem de incitant.

Pentru a face sex in masina, barbatul trebuie sa isi cunoasca mai bine masina decat partenera. Poate suna misogin si amuzant in acelasi timp, insa este foarte important sa stie ce puncte forte si ce puncte slabe are masina lui. Daca scaunul are un defect si nu se poate nici pe spate nici mai in spate, daca portiera din spate nu se inchide bine, care este treaba cu suspensiile si asa mai departe.

Insa pentru a ne condimenta relatia in acest mod ar fi ideal sa ne folosim de masina proprie. Niciuna dintre pozitiile mentionate nu se pot practica in timpul mersului si indicat ar fi nici in locuri publice.

Vine un moment intr-o relatie de lunga durata cand patul incepe sa para demodat, plictisitor. Desi de mult timp nici sexul in masina nu mai este ceva wow, poate fi un plus adus relatiei. Poate fi privit ca un joc: de-a instructorul auto sau de-a stergatorul de parbriz. De cele mai multe ori nimeni nu sta sa se dezbrace complet, pentru asta sunt serile romantice in pat, care se pot continua pe masina de spalat.

Sexul in masina nu este recomandat oamenilor panicarzi, paranoici care nu se pot simti bine, nu se pot relaxa pentru ca au senzatia ca sunt urmariti, priviti de altcineva.

Rolul sexului in masina este acela de a condimenta viata sexuala, de a avea o aventura, de a simti o placere imensa.

Cu totii spera ca singura aventura sa fie cea din masina si nu si cea de la sectia de politie.