Fapte terifiante care te vor șoca

  • Sâmbătă, 30 Iulie 2022
  • Diverse

Ești cineva care iubește lucrurile ciudate? Lucrurile înfricoșătoare ale lui Holloween îți sună amuzant? Ei bine, dacă acesta este un da, felicitări! Sunteți printre cele mai rare ființe umane. Unii oameni sunt intrinsec fricoși. Dacă îi lași în întuneric câteva minute, vor fi speriați de moarte. Ei detestă filmele de groază. Bineînțeles, poveștile bunicilor și basmele le fac să se sperie morți. Astfel, dacă nu te numeri printre ei, ai capacitatea rară de a face față fricii.

Dacă nu sunteți cel din urmă, avem câteva fapte terifiante de care vă veți bucura:

  • Telefonul tău mobil este mai periculos și mai murdar decât crezi!

Dacă ar fi să te întrebăm despre ceva pe care îl folosești cel mai mult în timpul zilei, suntem siguri că răspunsul tău va fi telefonul tău mobil. Potrivit Statista, în medie, ne ridicăm telefoanele de peste 90 de ori pe zi. Și mai este și mai mult: atingem ecranele telefoanelor noastre de peste 3000 de ori! Asta, e mult.

Cu toate acestea, faptul înfricoșător despre telefoanele mobile este că sunt mai murdare decât toaletele publice. Un studiu de la Harvard a comparat elementele bacteriene din telefoanele mobile și toaletele publice. Ceea ce găsește studiul este groaznic – de fapt, foarte gros. Se dovedește că telefoanele mobile conțin de 12 ori mai multe bacterii decât toaletele publice. Lasă asta să se cufunde, oameni buni!

  • Doctorul tău te omoară!

Ei bine, acesta este terifiant. Înainte de a intra în fapte și statistici, să fim clari. Nu vrem să evitați vizitarea medicului dumneavoastră. În schimb, susținem întotdeauna că ori de câte ori vă simțiți dezamăgiți sau rău, faceți o vizită la medicul dumneavoastră. Asta este cel puțin ce poți și ar trebui să faci.

Dar adevărul rămâne adevăr, oricât de înfricoșător ar fi. Cercetătorii au descoperit că până la 250.000 de decese au loc din cauza erorilor medicale. Sunt multe decese! Numiți-o ineficiență a medicilor sau lipsă de resurse, dar adevărul este că medicii „DO” omoară pacienții.

Alte fapte terifiante

  • Există un tratament medical numit Sindromul Blocat, care va fi într-o stare de comă cât timp ești conștient de asta. În această stare de spirit, vei fi pus într-o poziție în care poți auzi și vedea lucruri, dar nu vei putea răspunde.

Asta este terifiant! La urma urmei, poți vedea și auzi totul, dar nu te poți abține decât să-ți miști ochii neputincios.

  • Animalul tău de companie se poate simți în față când ești pe cale să mori! Pisicile și câinii, în special, sunt animalele de companie care simt din timp moartea proprietarului. Așadar, este corect să intrați în panică atunci când pisica voastră și plânge de disperare. S-ar putea să mori!
  • „Mâncat de viu” este o expresie reală. În antichitate, era o metodă de execuție. Data viitoare când spui fraza, gândește-te de două ori.