20 de fapte pe care probabil nu le știai despre Donald Trump

  • Duminică, 21 August 2022
  • Diverse

Donald Trump, FOST președintele și directorul Trump Organization Inc. și acum președinte al SUA, a susținut un interviu agitat și gesticulant la The Family Leadership Summit din Ames, Iowa, pe 18 iulie 2015. Sponsorul evenimentului, The FamiLY LEADER, este un „ organizație pro-familie, pro-căsătorie și pro-viață” angajată principiului că Dumnezeu este conducătorul suprem al familiei.

1 . Trump a fost căsătorit de trei ori, dintre care două s-au încheiat cu divorț. În public, puține au fost dezvăluite despre căsătoriile și divorțurile sale anterioare.

2 . Actuala lui soție, prima doamnă Melania Trump, este imigrantă din Slovacia. Migrația ei în SUA a fost examinată critic în timpul campaniei electorale a lui Trump.

3 . Având în vedere înălțimea medie de 1,78 m în Statele Unite, Trump este cunoscut ca o persoană înaltă, cu o înălțime de 1,88 m.

4 . Trump și-a lansat propria marcă de vodcă.

5 . „Palatul lui Trump” din West Palm Beach are nu mai puțin de 18 dormitoare. În această reședință de vară, Donald și Melania și-au dat reciproc cuvântul „da”.

6 . În prezent, are aproape 53 de milioane de urmăritori pe Twitter.

7 . Oponenții părerilor lui Trump despre migrație au creat o piñata în imaginea lui. Când campania sa a început în iunie 2015, Trump a emis o serie de declarații controversate susținând că Mexicul nu își trimite cei mai buni oameni peste graniță: „Ei trimit oameni care au multe probleme și ne aduc acele probleme. Ei aduc droguri. Ei aduc crime. Sunt violatori.”

8 . La vârsta de 13 ani, Trump a fost trimis la o academie militară din motive disciplinare.

9 . Deși reputația sa este axată pe succesul în lumea afacerilor, patru dintre cazinourile lui Trump au fost închise din cauza falimentelor.

10 . Unul dintre turnurile sale, Trump Tower din Chicago, este considerat cea mai înaltă clădire locuibilă din lume, cu până la 98 de etaje.

11 . Trump este renumit pentru tiradele sale pe Twitter. Se estimează că el scrie aproape 372 de tweet-uri pe lună, în medie 12 pe zi.

12 . Este un jucător pasionat de golf și deține mai multe terenuri de golf de lux în întreaga lume.

13 . Se spune că look-ul lui a inspirat multe coafuri. Imagini de acest fel au devenit virale cu hashtag-ul #TrumpYourCat.

14 . Forbes estimează că activele sale sunt de aproximativ cinci miliarde.

15 . Nu numai că a fost publicată o carte, dar a fost realizat și un joc bazat pe „The Apprentice USA”.

16 . Fața lui Trump ca mască este o alegere populară de Halloween.

17 . Jimmy Fallon și Alec Baldwin, printre alții, sunt cunoscuți pentru imitațiile lor solide ale președintelui la televizor.

18 . Se pare că Trump evită să dea mâna de frica microbilor.

19 . Donald și Melania Trump au convenit să nu angajeze o babysitter pentru fiul lor, Barron. „Dacă ai prea mult ajutor, nu ajungi să-ți cunoști copiii”, spune Trump.

20 . Soția lui Trump, Melania, vorbește 5 limbi: engleză, franceză, italiană, germană și slovacă.