Fapte distractive despre legume

  • Duminică, 21 August 2022
  • Diverse
Fapte distractive despre legume Fapte distractive despre legume

Astăzi, toată lumea ar trebui să mănânce mai multe fructe și legume. La o vârstă mai mică, acest lucru poate cauza destul de multe probleme, deoarece nu mulți tineri sunt dornici să mănânce legume. Cu toate acestea, există câteva fapte distractive care vă pot ajuta să faceți copilul să mănânce mai multe legume!

Castravetele ca gumă de șters

Un castravete, de exemplu, poate fi folosit pentru a îndepărta cerneala. Dacă ai făcut o greșeală, poți pur și simplu să freci cu grijă exteriorul unui castravete peste ceea ce tocmai ai scris. Un castravete poate acționa ca o gumă de șters, dar numai pentru pixuri.

Roșia nu este o legumă

Știați, de exemplu, că o roșie este de fapt un fruct. Există o discuție despre asta de mult timp, deoarece nimeni nu știe cu adevărat de unde vine confuzia. Confuzia a apărut când în 1890 un judecător a numit o roșie legumă, pentru că era mai ușor să se încaseze taxe.

Ce zici de ceapă? Aceste lucruri sunt drăguțe și sănătoase, desigur, dar mereu te fac să plângi. Există mai mulți oameni care au cu toții propriile lor trucuri pentru a opri plânsul, dar puțini dintre ei funcționează. Până astăzi! Pune o bucată de pâine în gură, dar nu o mușca. Acest lucru vă va asigura că nu începeți să plângeți când tăiați ceapa.

Cartoful: gustos versatil

Desigur, miliarde de cartofi sunt consumați în întreaga lume în fiecare an. Cartofii pot fi consumați în atât de multe moduri diferite, cum ar fi cartofi prăjiți, piure sau cartofi prăjiți. Acest lucru face din cartof una dintre cele mai consumate legume din lume. Deși crește perfect aici pe Pământ, cartoful este și prima legumă care crește în spațiu. În 1996, cercetătorii au luat cartofi cu ei în spațiu. De asemenea, au putut să lase cartofii să crească acolo.

Bineînțeles că există și alte fapte drăguțe, precum faptul că ridichiile erau un mijloc legal de plată, că poți alimenta un mic motor cu o lămâie și că oamenii din Italia sunt convinși că dacă mănânci prea multe vinete, poți chiar o ia razna.