Fapte despre McDonald's pe care doriți să le știți

  • Duminică, 21 August 2022
  • Diverse
Fapte despre McDonald's pe care doriți să le știți Fapte despre McDonald's pe care doriți să le știți

Nimănui nu-i place un tip înțelept. Dar uneori este foarte util să împărtășești fapte pe care nimeni altcineva nu le știe. Mai ales când faptele nu sunt menite să îndrepte pe cineva în direcția corectă, ci mai degrabă să împărtășească cunoștințe distractive. De aceea, vă împărtășim câteva fapte pe care poate ți-ar fi plăcut să le știți înainte!

O pepiță scumpă de pui

Știați că, de exemplu, un Chicken McNugget a fost vândut odată prin canalul de vânzări, eBay, cu 8.100 USD? Și de ce a valorat atât de mult această pepiță de pui? Era pentru că semăna cu capul lui George Washington. Apropo, nuggeta de pui avea deja trei ani când 23 de persoane au licitat la nuggeta de pui. Proprietarul, Rebekah Speight, a cheltuit banii pe o biserică locală pentru a merge la tabăra de vară cu un grup de copii.

McDonald's este un gigant de jucării

Știați că McDonald's vinde mai multe jucării în întreaga lume decât Hasbro sau Mattel. Acest lucru se datorează diferitelor Happy Meals pe care compania le vinde. Recent, au început chiar să ofere cărți în cadrul Happy Meals.

Ronald McDonald este mai cunoscut decât Moș Crăciun

Pe lângă faptul că McDonald's Happy Meals sunt desigur foarte populare în toată lumea, la fel și faimosul clovn. Ronald McDonald este cunoscut de peste 96% dintre copiii din întreaga lume. Acest lucru îl face și mai faimos decât Moș Crăciun. Deși au existat zvonuri în ultima vreme că Ronald McDonald ar putea dispărea, CEO-ul a anunțat recent că nu este cazul, spre uşurarea multor copii.

Giga Big Mac

De asemenea, McDonald's a construit odată un hamburger care era chiar mai mare decât un Big Mac. Giga Big Mac a fost vândut pentru prima dată în Japonia. Erau practic două Big Mac-uri stivuite unul peste altul, dar arăta ca un Giga Big Mac mare. Acest hamburger a fost vândut în principal persoanelor care doreau să-l împartă.

Știați că în Hong Kong este posibil să vă căsătoriți într-un local McDonald's? De asemenea, puteți obține poza de nuntă într-un cadru care arată ca cartofi prăjiți.