Esti un ganditor excesiv? Iata cum te poti relaxa si medita

Esti un ganditor excesiv? Iata cum te poti relaxa si medita Esti un ganditor excesiv? Iata cum te poti relaxa si medita

A fi un supraimaginat are avantajele și dezavantajele sale. S-ar putea să vă aflați în luptă cu problema încercării constante de a vă opri capul. Cu toate acestea, aceste gânduri continue, neliniștite și intruzive nu par să se termine. Deci, chiar și atunci când îți vine să-ți lași timp deoparte, va exista întotdeauna un aflux de gânduri, griji și îngrijorări în deplină liniște.

Ar provoca nenumărate dificultăți în atingerea calmului mental. În aceste momente, meditația face minuni. În timp ce ideea de a vă închide gândurile și a vă relaxa pare interesantă, s-ar putea să nu fie ușoară. Angajarea în meditație pare destul de relaxantă și întineritoare pentru toată lumea, dar obținerea acestei stări poate fi dificilă pentru cei care au astfel de „gânduri hiperactive”. Cu toate acestea, puteți încerca aceste strategii pentru a face din meditație o poveste de succes pentru dvs.

LUAȚI-I PE ALȚII

Deși meditația este în mare măsură un act personal, a avea compania potrivită poate accentua puterea de voință. Majoritatea instructorilor recomandă modul în care „energia colectivă” acționează ca un mecanism puternic. Deci, atunci când ai tendința de a medita cu partenerul sau cu prietenul tău, experiența este, fără îndoială, amplificată. De asemenea, imaginați-vă că rămâneți blocat într-un singur proces de gândire, care se diminuează atunci când vă aveți prietenul împreună.

Majoritatea oamenilor au recunoscut că faptul de a avea pe cineva de-a lungul timpului i-a ajutat să iasă din energiile negative obișnuite și să se reconecteze cu ei înșiși, realizând cum viața este mult mai mare decât ceea ce credeau.

RESPECTAȚI UN PROGRAM CONSECVENT

Ca orice alt obicei bun, practica este modalitatea de a deveni perfect atunci când ne liniștim gândurile. Asigurați-vă că fixați un moment adecvat al zilei pentru a vă antrena creierul să se adapteze la program și când ar trebui să vă odihniți. Pentru a obține cele mai bune beneficii pentru sănătatea mintală din meditație, a fi consecvent este cheia.

Nu că trebuie să fii riguros în marinarea programului tău, ci să faci cea mai bună încercare de a te respecta. În mod ideal, meditația nu ar trebui să aibă reguli și regulamente stricte. Stabiliți o întâlnire cu un practicant și aflați care va fi cel mai potrivit moment din zi pe care îl puteți dedica.

CONSTRUIȚI UN SPAȚIU MEDITATIV

Mediul fizic parcurge un drum lung în determinarea cât de mult vei avea succes în ceea ce privește rezultatul practicii de meditație. În loc să vizitați centrul sau clinica, faceți un pas în interiorul casei. Acesta poate fi un mic spațiu ciudat sau puteți crea unul cu un scaun adecvat, păstrați câteva lumânări parfumate, aveți o imagine preferată în fundal și sunteți bine să mergeți!

Cu timpul, te poți asocia cu acest spot. Seninătatea spațiului dvs. meditativ este ceva care vă va rămâne chiar și după ce terminați meditația. Și așa vă puteți curăța capul de toate aceste gânduri și energii nedorite. În plus, puteți păstra o piesă muzicală ușoară sau puteți diminua acele lumini și puteți avea perne confortabile în jurul lor, care să reflecte întotdeauna pozitivitatea.

MEDITAȚI LA ÎNREGISTRĂRI

O voce bună de ghidare în fundal vă va stimula automat celulele creierului și vă va ajuta să câștigați capacitatea de concentrare, păstrând astfel gândurile intruzive la distanță. Meditațiile ghidate sunt cele mai bune lucruri pe care le puteți aduce pentru a obține toate aceste beneficii pe care în mod normal nu le-ați găsi într-o atmosferă altfel tăcută.

Acest lucru funcționează pe principiul activării sistemului nervos simpatic, creșterii dispoziției, scăderii ritmului cardiac și a răspunsului la stres și, de asemenea, scade tensiunea arterială. Puteți selecta orice înregistrare sau un videoclip sau un clip audio care ar fi sincronizat cu obiectivele dvs. personale, cum ar fi probleme de anxietate, modele de somn sau simpla concentrare. Deoarece nu lipsesc astfel de aplicații și opțiuni, puteți alege la fel.

MODUL VIRTUAL ESTE LA FEL DE BUN

Recurgerea la meditație virtuală înseamnă includerea tehnologiei captivante în cabinetul dvs. S-ar putea să vă întrebați dacă meditația este despre deconectare, atunci acest lucru pare un pic contraintuitiv!

Încercați să legați orice dispozitiv purtabil sau de dimensiuni mari pe corp, cum ar fi fața, și selectați imagini precum plaje însorite sau păduri liniștite și așa mai departe. Acestea țin la distanță distracțiile externe, iar acest lucru vă ajută să vă liniștiți mintea. Căștile VR sunt puțin scumpe, așa că, dacă acest lucru depășește bugetul dvs., consultați videoclipurile YouTube.

Puteți încorpora toate acestea împreună sau unul câte unul. Și puteți fi sigur că veți observa rezultate pozitive într-un interval scurt. Cu toate acestea, asigurați-vă că nu renunțați la aceste obiceiuri imediat ce vedeți rezultate. Te va ajuta dacă îmbrățișezi aceste tehnici de relaxare ca mod de viață.