Iata ce poti sa faci cu un buget mic

Doar pentru că ai un buget restrâns nu înseamnă că nu te poți trata ocazional. De fapt, să te recompensezi în timp ce respecti un buget este crucial, deoarece te împiedică să detesti conceptul de unul. Adevărul este că, dacă ai bugetul pentru un răsfăț, îl poți încadra cu ușurință. Așa că fă un punct să te recompensezi o dată pe lună sau chiar săptămânal!

Nimeni nu ar trebui să treacă prin viață fără să experimenteze plăcerile ei. Chiar dacă acea fericire constă într-un somn de prânz petrecut singur (o mamă poate visa, nu-i așa?). Prin urmare, recompensează-te atunci când atingi o piatră de hotar sau pur și simplu vrei să te bucuri de această existență sălbatică. Consultați aceste metode.

Aceasta este practica noastră preferată de îngrijire de sine, motiv pentru care se află pe primul loc. Puteți cumpăra un buchet de flori proaspete de 5-10 USD de la magazin alimentar o dată pe lună (sau o dată la două săptămâni) și nu va da banii. Aveți grijă să încercați să alegeți flori care vor rezista aproximativ 2 săptămâni, astfel încât să le puteți aprecia frumusețea pentru o perioadă mai lungă de timp. Un buchet minunat care este cocoțat undeva în bucătărie poate forța întotdeauna să apară un zâmbet.

Mulți profesioniști în domeniul financiar personal sugerează să evitați să faceți stropi de cafea de lux, dar nu facem asta aici. Suntem conștienți că, ocazional, nimic nu este mai bun decât să luați prima înghițitură dintr-un latte care a fost special creat pentru dvs. Și cheia este să încorporezi lucrurile preferate în planul tău de cheltuieli!

V-ați dorit să încercați un anumit restaurant, dar nu doriți să depășiți bugetul pentru mese. Vezi meniul pentru happy hour! O selecție largă de gustări și băuturi de specialitate sunt disponibile în timpul happy hour la un preț redus. Încercarea de ceva nou este o modalitate simplă de a marca sfârșitul zilei de lucru.

Piețele locale ale fermierilor sunt locuri fantastice pentru a cumpăra delicii unice pentru gustare, cadouri și bunuri de casă realizate manual. Pentru detalii despre piețele fermierilor și alte evenimente comunitare care au loc în sau în apropierea cartierului dvs., vizitați site-ul web nextdoor.com. Piețele fermierilor sunt locul unde iau unele dintre loțiunile mele preferate, pâine și opere de artă.

Când vremea este frumoasă, luați o răcoare și vizitați un parc. Există zone de picnic în multe parcuri, atât locale, cât și de stat. Picnicul meu standard presupune să cumpăr sandvișuri de la un magazin alimentar din apropiere, apoi să călătoresc la un refugiu montan.

Vizionarea filmelor este plăcută, dar v-ați gândit vreodată să o faceți în timp ce savurați niște cacao fierbinte de casă?

La magazinul cu dolari, puteți găsi lucruri distractive pentru a vă condimenta băuturile și chiar să vă gândiți la teme care să se potrivească cu filmele dvs. De exemplu, trebuie să includeți bezele suplimentare pentru Stay Puft Marshmallow Man când vizionați Ghostbusters!

Bibliotecile oferă mai mult decât simple cărți. Bibliotecile sunt parteneriate cu diverse muzee și atracții, care oferă permise de acces gratuit. Pentru a afla ce abonamente culturale sunt disponibile, precum și diferite date și ore, vă puteți înscrie la biblioteca din cartier.

Bibliotecile nu sunt doar despre cărți, așa cum sa menționat anterior. Pe lângă participarea la seminarii și adunări gratuite, puteți accesa filme, publicații, muzică și ziare. Am avut chiar norocul să particip la un atelier gratuit susținut de RL Stine, unul dintre autorii mei preferați din toate timpurile, anul trecut!

Oamenii trec adesea cu vederea librăriile ca un centru de cultură. Pentru prețul unei cărți, s-ar putea să vă vedeți autorii locali și naționali preferați la orice, de la proiecții private de filme până la semnări de cărți. Aceste evenimente sunt frecvent gratuite!

Brainstormingul IKEA este unul dintre lucrurile mele preferate când încep un nou proiect de casă. IKEA este împărțit în două zone: un depozit la parter și un showroom la etaj. Îmi face plăcere să vizitez showroom-ul pentru a vedea cum sunt amenajate camerele.

Vin constant cu idei proaspete pe care le pot folosi la locul meu. Desigur, chiftelele suedeze ale cantinei sunt adevărata delicie.