Lucruri pe care poti sa le faci pentru a-ti imbunatati relatia

Lucruri pe care poti sa le faci pentru a-ti imbunatati relatia Lucruri pe care poti sa le faci pentru a-ti imbunatati relatia

Fie ca te intalnesti cu partenerul de sase luni sau esti casatorit/a cu el sau ea de cinci ani, relatiile sunt create din angajament si sunt continuate datorita respectului si efortului reciproc. Sa spui ca conexiunea dintre voi este speciala ar fi o subestimare - si sa nu vrei sa o imbunatatesti ar fi nefericit. In timp ce fiecare relatie este diferita, nicio relatie nu este perfecta. Facand aceste lucruri pentru imbunatatirea obligatiunii, nu vei asigura doar o relatie de calitate cu partenerul tau, ci vei dovedi, de asemenea, ca esti hotarat sa lucrezi pentru una singura.

Intreaba-ti partenerul ceva nou. Comunicarea este factorul determinant al succesului pentru fiecare relatie. Este placut sa intrebi cum a fost ziua partenerului tau, dar este plictisitor cand intrebi din nou si din nou. Imbunatateste-ti conversatia, facand un efort suplimentar pentru a-ti pune intrebari semnificative pentru ceva mai specific. Prin aceasta abordare ajustata, vei evita sa intri in rutina si sa incepi sa discuti lucruri mai semnificative.

Stabiliti lunar o seara in care sa va intalniti. Printre atat programele tale ocupate, cat si responsabilitatile non-stop, cel mai nepermis mod de a va garanta ca va faceti timp unul pentru celalalt este sa va setati o noapte in fiecare luna dedicata sa faceti doar asta. Indiferent daca cautati sa va condimentati relatia sau doriti o activitate care nu include Netflix, angajamentul de a merge la intalnire este doar o noapte - dar fericirea care vine de la ea va dura mult mai mult.

Aduceti jucarii sexuale in relatie. Multe cupluri se simt intimidate de jucariile sexuale si este posibil sa nu inteleaga cat de mult iti pot imbunatati viata sexuala. Cu o varietate de stiluri, culori si caracteristici, dildo-urile sunt o modalitate amuzanta si versatila de a va apropia si de a introduce o serie completa de senzatii in dormitor. Vezi modele de dildo pe https://esexshop.ro/info/dildo

Exprima-ti aprecierea. Confortul pe care il aduce o relatie este motivul pentru care tindem sa ignoram ceea ce fac partenerii nostri si sa tratam actele lor de bunatate ca formele noastre de asteptare in schimb. Pentru a fii sincer, partenerul tau nu trebuie sa-ti umple rezervorul la masina sau sa-ti cumpere inghetata preferata - el sau ea alege, iar recunoasterea ta pentru acest tip de efort va consolida partenerul pentru a fi mai grijuliu si pentru a iti reaminti sa fii recunoscator.

Tine minte lucrurile mici, detaliile conteaza. Un alt mod de a adauga sens in conversatia voastra este de a asculta cu adevarat ce spune celalalt - si de a vorbi despre asta in viitor. Daca partenerul tau mentioneaza o conversatie pe care doreste sa o poarte cu un manager, noteaza-ti in calendar si aminteste-ti sa readuci in discutie in ziua respectiva. Faptul ca te poti referi la subiectele si detaliile despre care a vorbit partenerul tau este un lucru care il va atinge. In general, sunt cele mai mici lucruri care inseamna cel mai mult si nu exista o modalitate mai buna de a arata asta, decat sa incepi cu relatia ta.

 Lasa trecutul in urma. Ca vinovat pentru multe argumente potentiale si probleme care stau la baza celor viitoare, ceea ce s-a intamplat in trecut nu ramane intotdeauna acolo - si este dificil sa avansezi intr-o relatie cand inca te gandesti la ce s-a intamplat in trecut. Daca inca continui sa traiesti in trecut, ar putea fi un semn ca faci un pas inapoi si sa iei in considerare de ce - in mod firesc esti mai putin iertator sau ceea ce s-a intamplat e ceva ce nu poti ierta? Concentreaza-te pe motivul acestui sentiment ingrijorator, vei gasi mai multa claritate in tine si vei stii ce asteptari sa ai din relatia cu partenerul.

Exprima-ti afectiunea. Impreuna cu exprimarea recunostintei fata de partener, sa te exprimi prin actiuni pentru a arata cat de mult iti pasa de el sau de ea. De la apucarea mainii partenerului tau la un restaurant pana la adormitul impreuna la sfarsitul noptii, stii cum te simti in legatura cu partenerul tau, si el sau ea ar trebui sa fie in masura sa asiste la asta.