Esti manipulat, afla cum

  • Duminică, 19 Septembrie 2021
  • Diverse

EȘTI MANIPULAT? AFLA ACUM!

Uneori poate fi destul de dificil să identifici un manipulator psihologic , mai ales dacă acest tip de manipulare a făcut întotdeauna parte din viața ta și dacă ai crescut cu ea. Toți manipulatorii psihologici ne fac să ne întrebăm totul despre gândurile și sentimentele noastre. Sunt adesea indivizi extrem de inteligenți, având în vedere doar interesele lor egoiste, așa că au tendința de a ne depăși. Cu toate acestea, este sentimentul nostru intestinal pe care ar trebui să-l credem, propria noastră intuiție. Dacă ceva se simte greșit, de obicei este - ar trebui să aveți în vedere acest lucru.

ACESTEA SUNT CÂTEVA DINTRE SEMNELE EVIDENTE CU CARE AVEȚI DE-A FACE CU UN MANIPULATOR PSIHOLOGIC. CITIȚI-LE ȘI ANALIZAȚI-VĂ VIAȚA. PROBABIL CUNOAȘTEȚI CEL PUȚIN O PERSOANĂ CARE SE POTRIVEȘTE DESCRIERII. 

UN SENTIMENT CIUDAT DE VINOVĂȚIE

Toți manipulatorii psihologici folosesc frecvent călătorii de vinovăție pentru a ne face să facem unele lucruri pentru ei, lucruri pe care nu le-am face altfel. Acesta este în special cazul persoanelor care sunt empatice sau sensibile, persoanelor cărora le pasă de sentimentele altora și sunt simple și inimoase și generoase. Pasiv-agresivitatea este o atitudine obișnuită a unui manipulator psihologic și, folosindu-l, te poate face să faci aproape orice.

Dacă observați acest comportament cu un membru al familiei dvs. sau cu partenerul dvs. de dragoste, atunci ar trebui să vă ridicați drept și să faceți ceea ce urmați să faceți înainte ca el să facă comentariile lor pasiv-agresive. Spuneți-i că sunteți conștienți de ceea ce face și că știți ce este mai bine.

EI ȘTIU MAI BINE

Manipulatorii folosesc frecvent o plenitudine de „fapte” și „date statistice” în conversația cu „victimele” lor. În acest fel, încearcă să-și arate superioritatea intelectuală față de „victimă”. Dacă observați că cineva face acest lucru - inventând unele fapte și date statistice și încercând să vă forțeze să credeți acele minciuni - găsiți dovada și înfruntați-l cu ea. Apoi observați reacția - va fi o furie aprinsă.

La situațiile de discuții mici, dacă vedeți că o anumită persoană preia fiecare subiect pe care îl sugerați, părăsiți conversația și îndepărtați-vă de acea persoană. Este mai bine mai devreme decât mai târziu. Dacă rămâi, s-ar putea să fii târât în ​​toată această nebunie pasiv-agresivă.

EI TE ÎNDEAMNĂ SĂ IEI O DECIZIE

Îți amintești ce s-a întâmplat ultima dată când ai luat o decizie rapidă? Ei bine, acesta este punctul în care își propune manipulatorul. El vă poate spune: „Haide, fă-o. Fă-o chiar acum. Fă-o azi ”și, înainte de a-ți lua timp să te gândești și să vezi toate aspectele situației în cauză, ai luat o decizie pentru că ai crezut că o altă persoană a gândit-o. Ei bine, da, cu siguranță a făcut-o, dar numai despre beneficiile pe care le va avea din aceasta, fără a lua în considerare partea ta a chilipirului. Decizia ta rapidă va fi bună pentru manipulator, dar ce zici de tine? Probabil că veți regreta după aceea, dar totuși, manipulatorul va fi acolo pentru a vă mângâia și a vă spune ceva de genul: „Ei bine, nu a fost vina ta, nu a fost menit să fie”. Și îl vei crede încă o dată. Și de ce nu ai face asta? El este întotdeauna acolo să se joace cu mintea și emoțiile tale.

Vă puteți imagina ce s-ar fi întâmplat dacă ați avea doar câteva momente de gândire înainte de a lua acea decizie îndemnată? Dacă tocmai ți-ai dat ceva timp pentru a cântări toate opțiunile și ai folosit informațiile învățate pentru a lua o decizie ...

SUNT SUPĂRAȚI DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD

Oh, nimeni nu este mai furios decât un manipulator psihologic atunci când planurile sale nu-i merg. S-ar putea să aveți o adevărată luptă aici, cea cu pumnii, nu numai folosind argumentele.

Acei oameni manipulatori sunt de așa natură încât trebuie să-și facă drum. Dacă nu, pot începe cu un limbaj dureros , strigând nume, apoi aruncând lucruri asupra ta și ceea ce nu doar ca să te sperie. Sunt foarte conștienți de faptul că, dacă vor înnebuni puțin, vor primi ceea ce vor.

Manipulatorii psihologici sunt peste tot. Cea mai bună protecție este ascultarea instinctului tău intestinal și căutarea tuturor acestor semne menționate mai sus. Dacă noul tău partener a fost așa în relația sa anterioară și știi despre asta, ar trebui să fii sigur că el va repeta tiparele. Odată manipulator psihologic, întotdeauna manipulator psihologic! Ar trebui să ții cont de asta și să nu permiți niciodată nimănui să-ți ia, sau să-ți spargă adevăratul eu. Meriți mai mult.