Ai nevoie de schele metalice? Afla unde le gasesti pe cele perfecte si ce optiuni ai

  • Luni, 26 Octombrie 2020
  • Diverse
  • Publicat de
Ai nevoie de schele metalice? Afla unde le gasesti pe cele perfecte si ce optiuni ai Ai nevoie de schele metalice? Afla unde le gasesti pe cele perfecte si ce optiuni ai

Orice firma de constructii are nevoie, in primul rand, de o echipa de oameni harnici si priceputi, iar in al doilea rand de echipamente si utilaje complete, pe care sa le poata folosi in proiectele pe care le deruleaza.

 

Esti in cautare de vanzari schele metalice pentru firma ta? Citeste acest articol pentru a afla toate informatiile de care ai nevoie.

 

Cumperi schele metalice noi sau second hand? Care este cea mai buna varianta pentru tine?

 

La fel ca orice alt antreprenor, sigur ti-ai pus aceasta intrebare: este mai bine sa cumperi echipamente si utilaje noi sau second hand? Sigur te-ai uitat peste oferte de vanzari schele metalice si ti-ai facut niste calcule. Probabil ca iti doresti echipamente noi pentru care sa ai garantie si sa fie modele cat mai avansate din punct de vedere al tehnologiei.

 

Pe de alta parte, ti-ai dori sa economisesti niste bani pe care sa ii poti aloca in alte linii de buget si care te-ar ajuta foarte mult.

 

Anunturile de vanzari schele metalice iti pot oferi detalii importante despre cost, starea in care se afla acestea, cantitatea oferita etc. Dar mai sunt si cateva elemente de care trebuie sa tii cont atunci cand trebuie sa iei o decizie.

 

Vanzari schele metalice noi

Pro:

Produsele sunt noi; nu au mai fost folosite pe alte santiere;

Au certificat de garantie;

Nu au defecte ascunse;

Poti alege modele de ultima generatie.

Contra:

Este nevoie de un buget mai mare;

Se poate sa nu existe pe stoc, iar livrarea lor va dura mai mult;

Se devalorizeaza repede si vei pierde la revanzare.

 

Vanzari schele metalice second hand

Pro:

Pretul este mai mic;

Livrarea se face mai repede.

Contra:

Pot exista defecte ascunse;

Durata de viata este mai mica;

La revanzare pretul va fi mult mai mic.

 

Anunturile de vanzari schele metalice sunt oarecum similare cu cele de vanzari masini. Exista piata pentru produse noi si produse second hand, exista vanzatori de incredere si cu vechime pe piata si exista vanzatori care isi doresc doar profit. Exista, de asemenea, produse de calitate buna si produse de calitate indoielnica.

Fiind o achizitie importanta atat din punct de vedere al bugetului cat si al destinatiei (siguranta persoanelor care lucreaza la inaltime), trebuie sa faci o documentare foarte buna inainte de a te hotari.

Cand esti antreprenor in constructii ai obligatii atat fata de clientii tai, pe care vrei sa-i multumesti din punct de vedere al calitatii lucrarilor precum si al timpului de finalizare. Dar, in acelasi timp ai obligatii fata de echipa cu care lucrezi, trebuie sa asiguri conditii de lucru sigure, fara potentiale pericole care pot cauza daune importante.

Daca te-ai decis asupra unor anunturi vanzari schele metalice noi, lucrurile sunt relativ simple. Nu trebuie decat sa faci comanda si sa astepti livrarea comenzii.

Schele metalice second hand?

Daca te-ai decis asupra unor anunturi vanzari schele metalice second hand, vei avea putin mai multe detalii de stabilit.

Afla in ce conditii sunt produsele pe care doresti sa le achizionezi, intreaba daca le poti vedea inainte si chiar inventaria piesa cu piesa;

Verifica sa nu fie ruginite si astfel sa poate ceda usor dupa montaj, cand vor fi supuse unor greutati destul de mari;

Verifica prin sondaj daca se monteaza usor si daca au toate elementele componente functionale;

Fiind un produs second hand, este de asteptat sa apara mici neplaceri dupa ce ai inceput sa le folosesti. Asigura-te ca poti cumpara ulterior piese de schimb in cantitati mici pentru a remedia eventualele probleme.

Dar, cel mai important, gaseste anunturi de vanzari sau inchiriere schele metalice publicate de firme mari si de incredere, care au experienta in acest domeniu si care iti pot oferi consultanta si inainte si dupa achizitie.

Indiferent de decizia pe care o iei, verifica inainte si ofertele de vanzari schele metalice de pe Lucinvest.ro