Este timpul să vă reîmprospătați CV-ul folosind aceste sfaturi

Este timpul să vă reîmprospătați CV-ul folosind aceste sfaturi Este timpul să vă reîmprospătați CV-ul folosind aceste sfaturi

Fie că tocmai ați absolvit sau dacă sunteți un profesionist cu mulți ani de experiență, CV-ul dvs. este cheia dvs. magică pentru aventuri incitante și perspective de muncă. Prin urmare, trebuie să îi acordați atenția și recunoștința pe care o merită . La urma urmei, tu ești singurul care va beneficia din asta.

Căutarea unui loc de muncă se simte adesea ca un loc de muncă cu normă întreagă. În primul rând, petreceți ore lucrând la CV-ul perfect. În al doilea rând, completați cererile pentru nenumărate posturi disponibile. În al treilea rând, continuați să așteptați apelurile care necesită uneori să ajungă pentru totdeauna.

Nu credeți că este timpul să accelerați procesul și să obțineți un loc de muncă viabil? Dacă ați trimis cereri fără rezultat de ceva vreme acum, vă recomandăm să vă reconsiderați strategia. Cu alte cuvinte, CV-ul dvs. are nevoie probabil de puțină praf și modificări.

Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, nu este nevoie să-l transpirați pentru că vă avem! Am căutat internetul pentru a aduna sfaturi speciale de la experți în recrutare pentru a vă ajuta cu CV-ul dvs

Amintiți-vă că, ca persoană activă în forța de muncă, sunteți în continuă creștere și câștigați o nouă experiență.

Ca atare, această creștere ar trebui să se traducă întotdeauna în CV-ul dvs. Adesea, oamenii iau un decalaj atât de lung între actualizarea CV-ului, încât uită de experiențele cheie care le-ar putea determina următorul lor mare rol. Dacă vă grăbiți să adăugați conținut în CV de fiecare dată când sunteți în căutarea unui loc de muncă, sunt șanse să nu impresioneze niciun ofițer de recrutare.

2. Piață-te

Amintiți-vă că CV-ul dvs. este menit ca un mijloc de a vă vinde unui public. Prin urmare, trebuie să evidențiați abilitățile și experiențele legate de o anumită companie pentru a crește șansele de a primi un apel de interviu. Dacă tot nu reușești să obții un interviu, CV-ul tău ar putea să nu fie suficient de atrăgător sau de convingător pentru publicul tău.

În ambele cazuri, trebuie să vă revigorați CV-ul, cu un accent suplimentar pe a vă face vizibile numeroasele realizări, mai degrabă decât să vă enumerați responsabilitățile într-un rol anterior.

3. Schimbați-vă strategia

Odată ce CV-ul dvs. este renovat și lustruit, următorul lucru la care trebuie să vă gândiți este mijloacele de aplicare. Dacă ați aplicat în același mod de a completa cererile și de a trimite e-mailuri fără apeluri de interviu, vă recomandăm să căutați noi tehnici.

Înscrierea pe platforme profesionale de căutare de locuri de muncă, cum ar fi LinkedIn și Indeed, vă poate ajuta. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, recrutorii să vă găsească și ați putea obține un loc de muncă fără să aplicați!