Eladerm Ureea crema crema care te ajuta în tratarea psoriazisului

Probabil ca te confrunți cu aceasta problema de ceva timp sau ai un prieten care se confrunta cu aceasta afecțiune medicala. Indiferent cum ar fi ar trebui sa știi ce aceasta este o boala cronica care nu v-a dispărea niciodată și nu este contagioasă, deci nu trebuie sa îți faci griji că cineva v-a primi aceasta boala dacă v-a sta în preajma ta. Chiar dacă nu poate fi tratata pentru a dispărea permanent, boala de piele numita psoriazis, poate fi tratata pentru a-i ameliora simptomele. O alimentație sănătoasă și echilibrata, reducerea stresului și renunțarea la fumat și alcool sunt doar câteva aspecte care dacă le respecți, te vei confrunta mai puțin cu simptomele bolii.

Ce este psoriazisul?

După cum spuneam este o afecțiune cronică, această afectează ciclul de viață a celulelor provocând înmulțirea acestora cu pana la 10 ori mai mult și mai rapid. Înmulțirea rapida a celulelor este determinata de substanțe chimice inflamatorii produse de limfocite ( celulele albe din sânge). Chiar dacă nu v-ei scăpa de ea total niciodată, poți trata atât pielea afectata cât și ai posibilitatea de a diminua simptomele bolii renunțând la anumite obiceiuri din viata ta care sunt dăunătoare cum ar fi fumatul, consumul de alcool și stresul în exces.

Multi din pacienții afectați de aceasta boala, au observat ca starea lor se înrăutățește în timpul iernii, pielea fiind din e în ce mai afectata. Acest lucru se întâmplă datorita faptului ca în timpul sezonului rece pielea are nevoie de mai multa hidratare, folosirea unei loțiuni hidratante v-a fi cu siguranță de folos.

De asemenea, la unii pacienți afecțiunea nu dispare timp de ani întregi iar apoi apare din nou. Un mod de viata sănătos și echilibrat te v-a ajuta sa te descurci mai bine cu simptomele bolii.

Cum se manifesta psoriazisul?

Afecțiunea se manifesta prin placi bine determinate de culoare roșie acoperite de scuame sidefii care apar pe anumite zone ale corpului. În general aceste scuame apar pe coate, genunchi, zona interfesiera sau la nivelul scalpului. În unele cazuri acestea mai apar și pe alte zone cum ar fi bratele, spatele și zona abdomenului. În cele mai rare și mai grave cazuri apar în palme și tălpi, în acest caz boala ii poate afecta foarte mult viata pacientului punându-i în dificultate activitățile obișnuite.

Tratamentul afectiunii

Este important ca înainte sa îți alegi un tratament, afecțiunea sa fie examinata de un medic specialist. În funcție de porțiunea afectata medicul va alege un tratament corespunzător. Dacă plăcile sunt groase, în primul rand se v-a urmării subțierea lor pentru ca tratamentul medicamentos sa poata pătrunde prin ele pentru a fi tratate corect și sa își facă efectul. Pentru zona afectata a scalpului poți folosi șampoane și geluri care conțin substanțe adecvate pentru tratarea acestei afecțiuni.

Eladerm Ureea crema eficienta în tratarea psoriazisului

Crema de la Eladerm Ureea a fost încercată de mulți pacienți care se confruntă cu acest tip de afecțiune care au observat că starea pielii lor este vizibil îmbunătățită. După folosirea tratamentului pe baza de medicamente prescris de medic, pielea rămâne în continuare afectata iar Eladerm Ureea ii oferă o hidratare intensa care va face ca pielea ta sa își recapete elasticitatea și finețea pentru a te putea bucura de o viata normala.

Poți comanda crema Eladerm Ureea accesând www.eladerm.ro  unde mai poți găsii și tratamente pentru riduri, creme hidratante și alte produse pentru îngrijirea pielii.