Dormitor copii: cateva idei de mobilier si sfaturi de amenajare de la specialistii in design interior

Dormitor copii: cateva idei de mobilier si sfaturi de amenajare de la specialistii in design interior Dormitor copii: cateva idei de mobilier si sfaturi de amenajare de la specialistii in design interior

Vrei sa amenajezi camera copilului, dar ai ramas in pana de idei? Nu stii cat de mare va fi investitia pentru a mobila complet incaperea? Exista solutii la indemana ta! Specialistii in design interior atrag atentia asupra modului de amenajare ce ar trebui abordat in functie de varsta copilului, despre care poti afla mai multe in acest articol.

In acelasi timp, cei mai mari producatori de mobilier din Romania vin cu oferte tentante pentru buzunarul tau: poti cumpara mobilier dormitor copii la preturi foarte avantajoase, care te vor ajuta sa economisesti pentru alte necesitati ale casei. Chiar si cu o investitie mica, vei avea garantia calitatii, o amenajare completa care va oferi confortul necesar copilului tau si mai mult timp pentru tine.

 

Sfaturi in amenajarea camerei copilului

Specialistii in design interior remarca de curand preocuparea tot mai crescuta a celor din noua generatie de parinti pentru tendintele in amenajarea camerelor de copii. Cele mai frecvente intrebari adreseaza tipul de mobilier si de decor care, nu doar raspunde la nevoile punctuale ale copiilor, ci ii si stimuleaza in actiunile zilnice si le ofera un sentiment de siguranta si confort. De asemenea, un alt element adus in discutie in mod frecvent este investitia in mobilier pe termen lung: cum faci astfel incat sa economisesti.

 

Camerele pentru copiii ce se pregatesc sa devina adolescenti

De cele mai multe ori, parintii sunt atrasi ca un magnet de seturile de mobilier viu colorate, care expun o grafica si o o coloristica impresionanta, fara a tine cont de etapele de dezvoltare ale copilului. Chiar daca la acest moment el se va simti confortabil si stimulat de un mediu amenajat astfel, in foarte scurt timp nevoile lui vor fi cu totul altele. Pentru scolarii aflati la limita dintre copilarie si adolescenta, se recomanda mobilierul neutru si accesoriile care pot personaliza spatiul, in functie de varsta, gen, preocupari, interese, pasiuni. Mobilierul trebuie sa ofere suficiente spatii de depozitare (sertare, rafturi, etajere) si piese absolut esentiale, precum un birou pentru realizarea temelor. Mobilierul cautat trebuie sa fie multifunctional.

 

Camerele pentru prescolari

Pentru prescolari poti concepe un spatiu care sa le stimuleze imaginatia si creativitatea. Poti opta pentru acele seturi complete de mobilier adaptate specificului varstei. Liniile cromatice predominante sunt verde sau albastru pentru baieti, roz, alb, mov pentru fete – dar exista si variante de mijloc, optiuni pentru cazurile in care o sora si un frate impart aceeasi incapere, precum galben. Poti opta si pentru culorile lemnului si sa accesorizezi incaperea cu: jucarii, un covor colorat, stickere pentru perete si alte elemente. In magazinele profesioniste, gasesti seturi complete de mobilier pentru copii, care te scutesc de orice fel de efort in a cauta piese compatibile. Chiar si pentru prescolari, se recomanda seturile ce contin birou.

 

Elvila.ro are cele mai bune preturi la mobilier pentru dormitor copii

La o calitate exceptionala, mobilierul produs de Elvila.ro se bucura de atentia parintilor moderni, care isi doresc tot ce-i mai bun pentru copilul lor. In magazinul online Elvila.ro gasesti seturi complete de mobilier dormitor copii, potrivite pentru orice varsta. Preturile sunt foarte atractive, iar piesele multifunctionale reusesc sa doteze corespunzator o incapere atat pentru prescolari, cat si pentru scolari sau adolescenti. Magazinul cu o indelungata traditie in Romania este focusat in mod deosebit pe oferta destinata parintilor.

 

Date de contact

Tel: 0372131820

Mobil: 0729660831

E-mail: [email protected]