Sfaturi de design pentru o curte spectaculoasa

Este minunat să ai o curte, nu există nicio îndoială in acest sens. 

Fie că doriți să o utilizați în principal pentru a vă relaxa sau pentru a găzdui oaspeții din când în când, este important să îi cunoașteți scopul înainte de a începe să o proiectați. 

La fel ca în orice spațiu, acest lucru va necesita planificare, dar este totuși mai simplu decât ați crede! 

Ar putea părea descurajant să ne gândim, dar proiectarea curții dvs. va fi ușoară cu aceste sfaturi de specialitate pe care le-am adunat pentru dvs.:

Creați o zonă de relaxare

Primul lucru pe care doriți să îl faceți atunci când vă proiectați curtea este să desemnați o anumită zonă pentru relaxare. La urma urmei, curtea din spate este o extensie a spațiului de locuit interior. 

Cu siguranță doriți să vă puteți bucura de curtea din spate și cel mai bun mod de a face acest lucru este relaxându-vă în ea. 

Indiferent dacă preferați un design mai practic,care să includă așezarea pe canapele sau chiar un covor de exterior cu niște perne, luați un moment pentru a afla ce funcționează cel mai bine pentru dvs. și cantitatea de spațiu cu care trebuie să lucrați.

Alegeți culorile

La fel ca în orice altă cameră din casă, trebuie să alegeți culori și pentru curtea din spate. 

Deși diferă, deoarece este posibil să aveți și flori acolo, culorile pe care le alegeți sunt pentru mobilierul pe care îl veți primi. 

Sugestia noastră se menține la neutri. 

Acest lucru va permite verdele să iasă în evidență și mai mult. Totuși, nu vă fie teamă să adăugați o culoare mai inchisa.

Instalați un banca

Dacă curtea ta seamănă mai mult cu o grădină cu tot felul de plante și vegetație cu flori, nu renunța la toate acestea doar pentru a face loc mobilierului și ce nu. În schimb, instalează o bancă, astfel încât să ai unde să te relaxezi și să admiri toată acea frumusețe.

Dă-i spațiu

Când proiectați zona de relaxare, un detaliu important de reținut este spațiul. Asigurați-vă că permiteți un spațiu deschis în jurul mobilierului, astfel încât să existe o trecere ușoară. Nimeni nu vrea să stea la o masă îngustă - chiar dacă este afară.

Promovează relaxarea

Pentru a crea un mediu relaxant în curtea din spate, găsiți o modalitate de a bloca soarele fierbinte. 

De la umbrele la pergole, există multe modalități elegante de a face acest lucru. Desigur, dacă nu doriți să pierdeți complet soarele strălucind în curtea dvs., vă este mai bine cu umbrela, deoarece este mai mică. Puteți concentra umbra pe anumite zone la alegere.

Dacă doriți să adăugați o notă suplimentară curții dvs., cel mai bun mod de a face acest lucru este cu un gratar. Pe lângă faptul că este relaxant, vă va permite să vă bucurați de grădina dvs. chiar și atunci când vremea este mai rece și mai aspră. În plus, va arăta fenomenal.

Îmbracă-ți copacii

Îmbracă-ți puțin curtea din spate agățând felinare în crengile copacilor. Pe lângă faptul că, curtea ta arăta magică noaptea, va da mai multă lumină, desigur. Dacă doriți ceva mai mic, puteți adăuga în schimb lumini de șir.