Alege forarea unui put in curte si ai apa sanatoasa direct de la sursa

Alege forarea unui put in curte si ai apa sanatoasa direct de la sursa Alege forarea unui put in curte si ai apa sanatoasa direct de la sursa

Alegerea forarii unui put in curte a devenit in ultimii ani o necesitate pentru cei care locuiesc la casa. Reteaua de apa a oraselor si a localitatilor este dezinfectata foarte des iar apa este greu de consumat datorita gustului si mirosului de clor. Daca si tu te confrunti cu o astfel de problema, cel mai indicat ar fi sa alegi forarea unui put in curtea ta si sa te bucuri de apa plina de minerale naturale sanatoase direct la tine pe proprietate.

Chiar daca ideea de a avea o fantana in curte pare de domeniul trecutului, fantanile au devenit o alternativa mai ieftina si mai avantajoasa fata de retelele de apa locale. Sa ai propria retea de apa iti aduce o serie de avantaje.

Iata doua din avantajele pe care le ai daca alegi sa forezi un put in curte

Nu mai platesti factura la apa.

 Poate acesta nu este cel mai mare avantaj pe care il ai, insa cu siguranta suna bine. Poti sa consumi apa fara sa te mai gandesti la costul facturii. Cu un put forat un curte ai apa in toata casa fara sa mai fie nevoie sa platesti vreodata vreo taxa sau factura pentru apa consumata. Un om are nevoie de cel putin 100 de litrii de apa pe zi pentru toate nevoile zilnice, chiar daca nu pare mult la prima vedere, este simplu sa iti dai seama ca factura ta ar fi foarte mare daca in casa ar fi mai multe persoane, cu un put de apa forat pe proprietatea ta, scapi definitiv de aceste griji. Putul nu are nevoie de intretinere sau dezinfectare periodica, astfel ca singura investitie o faci la inceput iar preturile pentru foraje nu sunt foarte mari

Apa direct de la sursa, 100% sigura si sanatoasa

Daca pana acum nu puteai sa bei din apa de la robinet pentru ca avea gust de clor, apa de la putul propriu este 100% sigura de baut si nu contine nici-o substanta daunatoare. Te-ai mira daca ai face un test apei de la retea pentru a vedea cate substante daunatoare contine. Chiar daca clorul este adaugat pentru dezinfectarea apei, acesta ajunge la noi la robinet si ne afecteaza chiar daca nu este o cantitate foarte mare. Prin forarea unei fantani proprii nu o sa mai fi nevoit sa cumperi mereu apa imbuteliata pentru consum, poti sa bei apa de la chiuveta si sa te simti bine.

Acum ca stii de aceste avantaje, tot ce ramane de facut este sa apelezi la o companie care se ocupa de foraje puturi si sa ceri sa vina si la tine pentru a-ti fora un put in curte.