4 piese de mobilier în tendințe pentru living

4 piese de mobilier în tendințe pentru living 4 piese de mobilier în tendințe pentru living

Livingul este prin excelență, un loc unde ne petrecem foarte mult timp, unde ne relaxăm sau unde avem parte de cele mai frumoase momente împreună cu prietenii sau familia. Pentru a te simți aici bine, trebuie să alegi un mobilier ținând cont de gusturile tale, de stil și de preferințe.

Iar pentru un living în tendințe, anumite piese vestimentare sunt cele mai în voogă. 

Canapeaua- cea mai importantă din living

Canapeaua este fără doar și poate cea mai importantă atunci când vine vorba despre mobilă living. Poți alege fie modele mai clasice, fie model mai originale, cu forme asimetrice, care vin cu un plus de caracter și de stil pentru living.

Formele mai drepte și minimaliste ale canapelei sunt și ele foarte în vogă. Să nu mai vorbim despre catifea, care este cea mai călduroasă și te ajută să te bucuri de un living boem sau șic.

Măsuța pentru cafea

Un living fără măsuța pentru cafea nu prea există. Sau cel puțin nu ne putem imagina un living fără aceasta. Este un element de decor aparte atunci când vine vorba despre mobilă living ieftină. 

Poți alege o masă cu picioare mai fine din lemn, rotundă, aeriană și circulară, care merge de minune cu simplitatea unei canapele în stil scandinav. O masă dreptunghiulară cu o structură metalică te va ajuta să te bucuri de cea mai frumoasă ambianță contemporană.

Fotoliile. Sunt cele care completează foarte util canapeaua. Dar, trebuie să se potrivească și ele cu ambianța livingului. Dacă este mai sobru, poți alege fotoliile mai design. Fotoliile drepte merg de minune și ele cu o ambianță scandinavă. 

Biblioteca- cel mai frumos element de decor din living.

Biblioteca nu are pereche atunci când vine vorba despre a aduce o notă decorativă minunată livingului. Cu ajutorul ei, livingul va fi cel mai elegant și cel mai călduros. O bibliotecă în nuanțe de alb merge de minune cu un living cu un aspect mai contemporan. Dar, poate să fie și mai futuristă și să decoreze de minune livingul cu forme geometrice.

Mobilierul pentru TV are și el importanța sa. Acesta trebuie să fie funcțional și estetic și să țină cont de toate tendințele. Pot să fie din lemn deschis sau foarte sobru sau poate să fie mai original și mai design. Amestecul de lemn și de metal contribuie la crearea celei mai frumoase atmosfere contemporane.